Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Saints Row IV: Re-Elected, Evil Genius και άλλα δωρεάν παιχνίδια

*
Μπορεί οι μέρες τις καραντίνας να πέρασαν όμως ο Tsamba_Gamer συνεχίζει να σας ενημερώνει για τους τίτλους που μπορείτε να αποκτήσετε ή να παίξετε δωρεάν τις επόμενες μέρες.

Στο πλαίσιο των Free Play Days, οι κάτοχοι Xbox One έχουν τη δυνατότητα, μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 09:59πμ να κατεβάσουν και να παίξουν δίχως την οποιαδήποτε χρέωση τα Saints Row IV: Re-Elected, Dragon Ball FighterZ και PlayerUnknown’s Battlegrounds. Στο ίδιο "πακέτο" περιλαμβάνεται και το The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR, που είναι διαθέσιμο για λίγες μέρες παραπάνω, δηλαδή ώς την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020. Προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.


Οι κάτοχοι PC και χρήστες του Epic Games Store έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Death Coming της NEXT Studios. Η προσφορά ισχύει ως την Πέμπτη 14 Μαΐου, ώρα 17:59μμ. Θα ακολουθήσει ένας ακόμα τίτλος, τον οποίο η Epic κρατάει για έκπληξη.

Οι συνδρομητές PlayStation Plus και κάτοχοι PlayStation 4, μπορούν να κατεβάσουν στην κονσόλας τους τα Cities: Skylines και Farming Simulator 19, τους τίτλους που προσφέρει δίχως επιπλέον χρέωση η υπηρεσία για τον μήνα Μάιο.

Η Rebelion κάνει δώρο στους κατόχους PC το Evil Genius. Πατώντας εδώ και ακολουθώντας τις οδηγίες, θα μπορέσετε να το κάνετε δικό σας για πάντα. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα Rebellion ID και να το συνδέσετε με το λογαριασμό σας στο Steam. Δεν διευκρινίζεται μέχρι πότε θα ισχύει η προωθητική ενέργεια, οπότε καλό θα είναι να σπεύσετε να κατοχυρώσετε άμεσα το παιχνίδι.

Μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου, το Humble Bundle σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ashes of the Singularity: Escalation για Steam εντελώς δωρεάν. Για να λάβετε το δικό σας αντίτυπο θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Humble Bundle και να κατοχυρώσετε το παιχνίδι κάνοντας κλικ εδώ.

Οι χρήστες του Steam έχουν δύο ακόμα ημέρες διορία για να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν για πάντα τα PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 και Showdown Bandit. Επιπλέον, μέχρι την Κυριακή 10 Μαΐου μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το Memories of Mars και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με το The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR, μέχρι την Πέμπτη 14 Μαΐου. Για οτιδήποτε δωρεάν υπάρχει ή έρχεται στην πλατφόρμα της Valve, μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ εδώ.



Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Stay at Home, οι κάτοχοι PC και χρήστες της πλατφόρμας GOG, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν όχι ένα, όχι δύο αλλά 25 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων το Shadow Warrior Classic Complete και το The Lords of Midnight.

Σας θυμίζουμε ότι:
> Τον μήνα Μάιο, οι κάτοχοι Xbox One και συνδρομητές Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate, θα έχουν πρόσβαση στα V-Rally 4 και Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Επίσης, τα Sensible World of Soccer και Ovelrold II, διαθέσιμα τόσο για την προηγούμενη κονσόλα της εταιρείας, όσο και για το Xbox One, αφού προστίθενται αυτόματα στο πρόγραμμα των backwards compatible games με το τωρινό σύστημα.

> Για τους συνδρομητές Twitch Prime, τα δωρεάν παιχνίδια για PC του τρέχοντος μήνα είναι τα Yono and the Celestial Elephants, Urban Trial Playground, The Little Acre, Old School Musical, Avicii Invector, Pankapu, Fractured Minds και Snake Pass.

> Τέλος, σε περίπτωση που υπάρχουν αναγνώστες της στήλης, συνδρομητές της υπηρεσίας Stadia Pro, από αυτόν το μήνα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Pioneer Edition του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει, πέρα από τον τίτλο, το Survivor Pass: Cold Front και ένα Stadia exclusive skin set. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*