Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Billie Eilish θα κάνει την εμφάνιση της στο main stage του Fortnite Festival

*
H Billie Eilish επιβεβαίωσε προσφάτως πως θα εμφανιστεί ως playable character στο Fortnite Festival.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσω μιας ανάρτησης στο X, η οποία περιλαμβάνει μια εικόνα με τον χαρακτήρα της τραγουδίστριας, και μας πληροφορεί για την επερχόμενη εμφάνισή της στο Fortnite Festival στις 23 Απριλίου.


Ο ερχομός της Eilish στο Fortnite Festival είναι κάτι που φημολογείται εδώ και αρκετά χρόνια και παρόλο που η Epic Games προώθησε τη δημοσίευση της Billie Eilish δεν προέβη σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το event. Το Fortnite Festival είναι ένα rhythm game που αναπτύχθηκε από την Harmonix, το studio πίσω από το Rock Band. Με τη χρήση του controller, οι παίκτες μπορούν να “τζαμάρουν” πάνω σε δημοφιλή τραγούδια ή να αγοράσουν την Riffmaster guitar και να “σολάρουν” μέχρι τελικής πτώσεως.

Το ντεμπούτο του Fortnite Festival συνέπεσε με το λανσάρισμα του Lego Fortnite μέσα στο 2023. Η κίνηση αυτή αποτελεί την προσπάθεια της Epic Games να δημιουργήσει το δικό της metaverse με κοινό παρονομαστή το Fortnite.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*