Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αφαιρεί το προνόμιο του δωρεάν Xbox Game Pass Ultimate από τους υπαλλήλους της

*
Ενημέρωση: Ο Phil Spencer μελέτησε τις αντιδράσεις και πήρε πίσω αυτήν την απόφαση.

Η Microsoft αποφάσισε να καταργήσει το προνόμιο του δωρεάν Xbox Game Pass Ultimate από 238.000 υπαλλήλους της. Η μεγάλη πλειοψηφία εργαζόμενων στον τομέα του Xbox, θα διατηρήσουν το δικαίωμα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην αμερικανική εταιρεία, αλλά όχι σε τμήμα με σχετικό με το Microsoft Gaming δεν θα έχουν πλέον το προνόμιο. Θα δικαιούνται από την αρχή του επόμενου έτους να αγοράσουν με έκπτωση, μια δωδεκάμηνη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate, μέσα από το εσωτερικό κατάστημα της εταιρείας.


Μερικοί υπάλληλοι της Microsoft ανέφεραν στην εσωτερική πλατφόρμα επικοινωνίας της εταιρείας την δυσαρέσκειά τους και οι αναρτήσεις τους ήταν αρκετές ώστε να φτάσουν στα μάτια του Phil Spencer, ο οποίος ανταποκρίθηκε δηλώνοντας πως δεν γνώριζε για αυτή την εξέλιξη και διερευνά πιθανές λύσεις.

Η αφαίρεση του προνομίου έρχεται λίγους μήνες αφού η Microsoft ανακοίνωσε αύξηση τιμής στο Xbox Game Pass Ultimate, από $14,99 σε $16,99 και αύξηση τιμής του Xbox Series X σε αγορές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δεν έχουμε αναφορές για το επιρροή είχε αυτή η ανακοίνωση, καθώς η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει νούμερα συνδρομητών από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και είχε 25 εκατομμύρια συνδρομητές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*