Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε τώρα δωρεάν το Dying Light Enhanced Edition

*
Το Dying Light Enhanced Edition είναι διαθέσιμο τώρα για δωρεάν κατέβασμα. Ο τίτλος είναι μία από τις εβδομαδιαίες προσφορές του Epic Games Store και καλείστε να το προσθέσετε στη συλλογή σας εντός μίας εβδομάδας για το κρατήσετε για πάντα χωρίς να πληρώσετε ούτε σετ. Το παιχνίδι προσφέρει άφθονη δράση παρκούρ και μάχης με ζόμπι και κατάφερε να τα πάει μία χαρά εμπορικά, προσφέροντας και αρκετό έξτρα περιεχόμενο που η Techland πρόσθετε κατά τη διάρκεια των ετών. Μην ξεχάσετε λοιπόν να μπείτε στο Epic Games Store με το λογαριασμό σας μέχρι τις 13 Απριλίου και να προλάβετε την προσφορά, μαζί με το Shapez, το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας που ανήκει στην κατηγορία των puzzlers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*