Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Hi-Fi Rush το Humble Choice Μαΐου

*
Ανακοινώθηκε το lineup του Humble Choice για τον Μάιο του 2024 και οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν πλέον πρόσβαση σε οκτώ νέα παιχνίδια. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται το Hi-Fi Rush με τη συγκυρία να είναι λίγο "περίεργη", καθώς έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που η Microsoft ανακοίνωσε το λουκέτο στην Tango Gameworks, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του. Με το κόστος του Humble Choice να είναι $12/ μήνα, τον Μάιο οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους τα:

- Yakuza: Like a Dragon
- Hi-Fi Rush
- Steelrising
- Loddlenaut
- King of the Castle
- Bravery and Greed
- Amanda the Adventurer
- Mediterannea Inferno


Επίσης, οι συνδρομητές έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε εκπτώσεις του Humble Store, αλλά και στο Humble Vault, όπου υπάρχουν περισσότερα από 50 παιχνίδια, δωρεάν για όσο διάστημα έχετε ενεργή συνδρομή. Σημειώνεται πως ως τις 21 Μαΐου τρέχει η εκπτωτική ενέργεια Humble Bundle Spring 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*