Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MultiVersus: Νέο trailer παρουσιάζει τον The Joker

Η Warner Bros. Games και η Player First Games δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το free-to-play platform fighting game MultiVersus, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο The Joker.

Με τη φωνή του ηθοποιού Mark Hamill (Batman: Arkham videogame series, Batman: The Animated Series), ο εμβληματικός Super-Villain του σύμπαντος της DC ανήκει στην κατηγορία Mage, έχοντας ένα διαβολικό σετ κινήσεων που ταιριάζει στον επονομαζόμενο ως "Clown Prince of Crime", όπως ένα pogo stick που έχει μετατραπεί σε όπλο, ειδικά διαμορφωμένα γάντια του μποξ, εκτοξευτή ρουκετών και πολλά άλλα. Στο παρουσιάζονται οι παραλλαγές “The Batman Who Laughs” και “The Dark Prince Charming” του The Joker.


Το MultiVersus αναμένεται στις 28 Μαΐου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*