Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα δωρεάν παιχνίδια περιμένουν τους χρήστες του Epic Games Store

*
Το Epic Games Store αποκάλυψε τα επόμενα δώρα του για τους κατόχους PC. Πρόκειται για το The Evil Within 2 και το Tandem: a Tale of Shadows, που θα μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από τις 26 Οκτωβρίου 2023 έως και τις 2 Νοεμβρίου 2023. Θα αντικαταστήσουν το The Evil Within και το Eternal Threads, που είναι ήδη διαθέσιμα.

Για να τα κάνετε δικά σας αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό στο Epic Games Store. Αν δεν διαθέτετε ακόμα είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε.


Το 2022 το Epic Games Store πρόσφερε δωρεάν 99 παιχνίδια (89 το 2021). Η συνολική τους αξία υποστηρίζεται ότι ήταν $2.240 και οι χρήστες εξαργύρωσαν πάνω από 700 εκ. δωρεάν κωδικούς (765 εκ. το 2021), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Epic Games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*