Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Games With Gold Ιουλίου

Η Microsoft άνοιξε το χορό των ανακοινώσεων για τα δωρεάν games που θα προσφέρει στους καταναλωτές τον μήνα Ιούλιο. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One θα αποκτήσουν δύο τίτλους του προγράμματος ID@Xbox και συγκεκριμένα τα The Banner Saga 2 και Tumblestone. Το πρώτο θα διατεθεί από την 1η Ιουλίου, ενώ το δεύτερο από τις 16 του ίδιου μήνα. Οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2 (1-15 Ιουλίου) και Tron: Evolution (16-31 Ιουλίου), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα εν λόγω games είναι συμβατά και με το Xbox One, μέσω του backward compatibility. Δείτε το σχετικό video ανακοίνωσης.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jimjordan
    • Αυτά που προσφέρει δεν αξίζουν, εκτος ίσως απο το Rainbow six vegas 2.
      Ελπίζω το PS να δίνει πιό ενδιαφέροντα games.

    • evergrey
    • Το The Evil Within εχει δωθει ηδη στο Plus για τους Japan.Εμεις δυστυχως παντα περνουμε αλλα games.

    • Thomas_Th
    • Προσωπικά, διαφοροποιούμαι από τα ανωτέρω, καθώς θεωρώ πως δεν είναι ένας κακός μήνας σε γενικές γραμμές. Απλά, δε φτάνει την κορυφή που έφτασε άλλους μήνες.

      Το Banner Saga είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, καλοσχεδιασμένο, με ιδιαίτερο περιεχόμενο και παρουσίαση. Με εντυπωσίασε το πρώτο μέρος και θα ήθελα πολύ να δω και τη συνέχεια που βάσει κριτικών (τουλάχιστον) είναι ανώτερο του πρώτου. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα indies που έχω παίξει και το προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους των turn-based strategy games. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εντυπωσίασε το συγκεκριμένο.

      Το Tumlestone δεν το γνωρίζουμε, καθώς είναι "του κουτιού". Θα το δούμε και θα κρίνουμε. Δεν είμαι αρνητικός του να μας δίνονται και διαφορετικού τύπου παιχνίδια σαν αυτό μία στο τόσο. Κρατάω αυτό που λέει ο Major στο βίντεο ότι πρέπει να το παίξουμε για να καταλάβουμε (ότι το αδικεί το βίντεο) και μιλάμε ξανά σχετικά με αυτό, όταν θα έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Ασφαλώς και σαν πρώτη εικόνα δεν ενθουσιάζομαι αλλά 1) περιμένω να το δω για να κρίνω και 2) το διαφορετικό καλύπτει ενδιαφέροντα μεγαλύτερης γκάμας παικτών ακόμα και προσωπικών γούστων σχεδόν ανεξερεύνητων και άγνωστων, δεν είναι κακό αυτό από καιρού εις καιρόν.

      Το Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 είναι κακός τίτλος; Για μένα ούτε κατά διάνοια και χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να το έχω (και) στο Xbox One.

      Όσο για το Tron Evolution εκεί να συμφωνήσω ότι είναι μέτριος τίτλος, εάν όχι κακός. Για τους θαυμαστές του franchise κυρίως, πιθανόν όχι κάτι περισσότερο από αυτό. Δεν τον έχω παίξει για να έχω πλήρη άποψη αλλά από τα όσα έχω δει και διαβάσει πιστεύω ότι μια ευκαιρία την αξίζει.

      Κλείνοντας, επαναλαμβάνω τη θέση μου ότι είναι ένας καλός μήνας και το ότι δεν είναι τόσο καλός όσο αρκετοί προηγούμενοι, το γεγονός αυτό δεν το μετουσιώνει αυτομάτως σε έναν κακό ή αδιάφορο μήνα. Απλά, πέραν του Tom Clancy's, δεν είναι τίτλοι "Α κατηγορίας" στο όνομα και στην παραγωγή. Και πάλι, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακοί. Το αντίθετο βασικά!

      Δυο άσχετα σημεία αλλά ίσως κάποιοι να ενδιαφέρονται να τα διαβάσουν:

      1) Ανακοινώθηκε νέος τίτλος Professor Layton και όχι αυτό το αίσχος "Layton 7" που κάποτε είχε παρουσιαστεί (ακόμα αγνοείται η τύχη του). Θα ξέρουμε περισσότερα τον άλλο μήνα στο Level-5 Vision. Δε λέω περισσότερα για να μην "εκμεταλλευτώ περισσότερο" το χώρο.
      2) Σε λίγες ώρες είναι διαθέσιμο το Inside, το (πάρα) πολλά υποσχόμενο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Limbo. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αληθινό διαμάντι.

    • Connie GR
    • Πάντως το Banner Saga 2 δεν το λες και κακό. Μάλλον το αντίθετο. Αλλά γενικά, ναι, θα μπορούσε και καλύτερα.

    • Tim of Heavens
    • Γιατί yaponveze αν δεν είναι ΑΑΑ παραγωγή και δεν έχει IMBA γραφικά δεν λέει. Για να αξίζει η συνδρομή πρέπει να έχεις The Order, Infamous, Bloodborne, Uncharted, The Last of Us ή οτιδήποτε άλλη ακριβή παραγωγή έτσι δεν είναι; Με τα indies θα ασχολούματε τώρα;

      Thomas_Th συμφωνώ κι επαυξάνω. Μόνο και μόνο που υπάρχει το Banner Saga 2 κάνει αυτόν τον μήνα αξιοπρεπέστατο. Τα υπόλοιπα games είναι απλά το περιτύλιγμα.

    • DevilSpawn
    • Λογική κίνηση από τη στιγμή που δεν αλλάζει κάτι σε συνδρομές ή κονσόλες με τις παιχνιδάρες που έδινε επιχειρηματικά είναι σωστή κίνηση. Από την άλλη όταν κράζουμε 3 χρόνια το plus αλλά ξαφνικά για 2 μήνες είναι ο λόγος να βάλεις συνδρομή ή να αγοράσεις κονσόλα νομίζω ότι η κονσόλα κάθε 3 χρόνια είναι μονόδρομος!

    • Blackstorm
    • Νομίζω ότι καλομάθαμε. Έχουν υπάρξει και χειρότεροι μήνες. Όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω, Banner Saga 2 δεν το ακυρώνω με τίποτα, ενώ εμένα μου αρέσουν και τίτλοι τύπου Tumblestone. Το Tron το ήθελα κιόλας. Μέτρια λοιπόν σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά τραγικά όχι.

    • RiderSoMysterious
    • Μόνο και μόνο για το Banner Saga 2 αξίζει και με το παραπάνω. Και μια εκπτωσάρα στο 1 την άλλη βδομάδα και είμαστε υπερκομπλέ.

*