Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών ο βετεράνος της βιομηχανίας David De Martini

Ο David De Martini, το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Electronic Arts που έβαλε την υπογραφή του σε πολλά videogame franchises και τεχνολογίες σε σχεδόν 18 χρόνια καριέρας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το Twitter το βράδυ της Πέμπτης ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Geoff Keighle. Ο γιος του De Martini (Dominic) δήλωσε στο Polygon ότι ο πατέρας του απεβίωσε στο νοσοκομείο του Stanford στο Palo Alto, CA, μετά από επιπλοκές που προήλθαν από μεταμόσχευση πνευμόνων.



Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην ΕΑ ως group general manager of EA Partners, ενώ το 2011 παραιτήθηκε από αυτό το ρόλο και ανέλαβε ως αντιπρόεδρος του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου στην εταιρεία. Το 2013, και μετά από 15 χρόνια θητείας στην ΕΑ, εντάχθηκε στην Oculus ως νέος υπεύθυνος για την έκδοση του Oculus VR παγκοσμίως. Παρέμεινε στην εταιρεία μέχρι τον Ιούλιο του 2014, ενώ η τελευταία στάση -στην πολυετή καριέρα του- ήταν η δική του εταιρεία, De Martini Consulting.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*