Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Games with Gold Αυγούστου

Ο Major Nelson αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης τα παιχνίδια που θα προσφερθούν τον Αύγουστο δωρεάν στους κατόχους Xbox 360 και Xbox One και συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, μέσω του προγράμματος Games With Gold. Όπως ισχύει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, τα δωρεάν παιχνίδια του Xbox 360 είναι συμβατά να «τρέξουν» και στο Xbox One. Για τη νεότερη κονσόλα της Microsoft, η αμερικανική εταιρεία προσφέρει τα Warriors Orochi 3 Ultimate (μέχρι τα τέλη του μήνα) και WWE 2K16 (από τις 16 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου). Για το Xbox 360 θα προσφερθούν τα Spelunky (από την 1η Αυγούστου έως και τις 15 του ίδιου μήνα) και Beyond Good & Evil HD (για όλη τη διάρκεια του μήνα).



Όχι και άσχημα…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Spelunky= Το έχω και είναι παιχνιδάρα
      Beyond Good and Evil= Παιχνιδάρα από GameCube εποχές
      Warriors Orochi= Δεν έχω ιδέα τι παίζει με την σειρά και θα την τσεκάρω
      Τα ντούγανα παιδιά μπρατσώνονται ημίγυμνα 2K16 δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να το εγκαταστήσω;

    • Thomas_Th
    • Άλλος ένας ξεχωριστός μήνας αλλά βέβαια εάν κοιτάξεις και διαβάσεις γύρω σου θα διαπιστώσεις πως δεν είμαστε με τίποτα ικανοποιημένοι (μέτρια επίπεδα), λες και οι τίτλοι που δίνονται σε συστηματική βάση είναι κακοί ή έστω αδιάφοροι (το αντίθετο βασικά) ή λες ότι είναι τόσο πίσω από τον ανταγωνισμό (αυτό νομίζω ότι δεν τίθεται ούτε για αστείο) που ετοιμάζουμε τη φαρέτρα μας.

      Με δυο λόγια, οι τίτλοι του Xbox One είναι -κατά τη γνώμη μου- ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Μας δίνονται δύο ΑΑΑ τίτλοι (όχι κανένα indie της κακιάς ώρας), από τη μια το πασίγνωστο WWE 2K16, μοναδικό στο είδος του, και από την άλλη το Warriors Orochi 3 Ultimate της δημοφιλούς σειράς για άπειρες ώρες παιχνιδιού. Και τα δύο ανήκουν σε συγκεκριμένες σειρές παιχνιδιών, το μεν πρώτο στο πασίγνωστο σόου και το δεύτερο στην ιστορική -θα μπορούσαμε να πούμε- σειρά αυτού του ιδιαίτερου είδους. Προσωπικά, δηλώνω παραπάνω από ικανοποιημένος για την προσφορά αυτών των δύο τίτλων σε ένα μήνα για τη next-gen κονσόλα της εταιρείας.

      Και μετά περνάμε στους τίτλους του Xbox 360, Spelunky και Beyond Good & Evil HD. Δυο διαμαντάκια. Έρχονται και δένουν απίστευτα στους πρώτους τίτλους με αποτέλεσμα ένα μήνα με τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα, πολύπλευρα, πραγματικά αξιόλογα παιχνίδια.

      Μπράβο στη Microsoft, δε σταματάει να εντυπωσιάζει. Έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα των games with gold με συνέπεια και ποιότητα. Δεν έχω σκεφτεί ούτε στιγμή να ακυρώσω ή να μην ανανεώσω (όταν έρθει η ώρα) τη συνδρομή μου, γιατί με έχει βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπο με όλα τα καταπληκτικά που προσφέρει.

*