Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε τώρα δωρεάν το SOMA

*
Την περίοδο των εορτών διανύουμε και σίγουρα δεν θα λέγαμε όχι σε ένα δωρεάν παιχνιδάκι, ειδικά όταν αυτό είναι το SOMA. Η απόκτηση του τίτλου χωρίς αντίτιμο γίνεται μέσω του GOG.com, το οποίο με αυτόν τον τρόπο γιορτάζει την τελική ευθεία στην οποία μπαίνουν τα winter sales του. Έτσι, για τις επόμενες 48 ώρες και συγκεκριμένα μέχρι το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου, μπορείτε να αποκτήσετε (με ένα click στο κεντρικό banner της σελίδας www.gog.com) το SOMA και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ξεναγηθείτε στις διάφορες προσφορές που περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών για σημαντικές κυκλοφορίες, όπως το No Man’s Sky (-50%), Fallout New Vegas Ultimate Edition (-50%), Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition (-50%) και αρκετά ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*