Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Never Alone τα δωρεάν παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας για το Epic Games Store

*
Η Epic Games ανακοίνωσε τα δύο παιχνίδια που θα προσφέρονται δωρεάν την επόμενη εβδομάδα από το Epic Games Store της. Συγκεκριμένα, αυτά θα είναι το dungeon-crawler card battler Guild of Dungeoneering, αλλά και το puzzle platformer Never Alone. Οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για κατέβασμα από τις 18 έως και τις 25 Νοεμβρίου και θα έρθουν να αντικαταστήσουν (στις 18 του μήνα) το Rogue Company Season Four Epic Pack που βρίσκεται αυτές τις μέρες με την ίδια διαδικασία στο δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα.



Υπενθυμίζεται πως το Epic Games Store κατάφερε, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2018, να συγκεντρώσει πάνω από 160 εκατομμύρια χρήστες που το έμαθαν κυρίως από τα πολλά δωρεάν PC games που προσφέρει, αλλά και κάποιες αποκλειστικότητες που εξασφάλισε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*