Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα games του PS Plus για τον Ιούλιο

H Sony αποκάλυψε τα games που θα προστεθούν στην instant collection της συνδρομητικής υπηρεσίας PS Plus τον επόμενο μήνα. Από τις 5 Ιουλίου, διαθέσιμα θα είναι τα Saints Row: Gat Out of Hell και Furi για PS4, Fat Princess και Call of Juarez: Bound in Blood για το PS3 και, τέλος, τα Prince of Persia: Revelations και Oreshika: Tainted Bloodlines για τους κατόχους PS Vita. Επιπλέον, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα απολαύσουν πρόωρη πρόσβαση στο επερχόμενο ΜΟΒΑ της Epic Games, το Paragon, αλλά και αποκλειστική πρόσβαση στο Starter Pack -που περιλαμβάνει άμεση πρόσβαση στη beta του game, καθώς και άλλα «καλούδια».



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
30 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kafroc
    • Τι ηλίθια νέα μόδα είναι η μεταφορά των MOBA στις κονσόλες..
      Μόνο και μόνο που κάποιος πληρώνει για το online ξεκινάνε με μείον.

    • PORTAL
    • Saints row δεν παιζω που να με πληρωνουν. Τρασιλα σε επιπεδα φουρθιωτη. Προσωπικα εχω κοψει το plus εδω και δυο μηνες γιατι στην τελικη ολοι με την τσεπη μας ψηφιζουμε.

    • vonzuchter
    • καλα ο Παπαπαυλου αφησε να εννοηθει στο αρθρο για τα παιχνιδια του Gold οτι η σονυ θα εδινε παιχνιδαρες... για γελια και παλι τα παιχνιδια του plus. Γενικα η φαση με τα παιχνιδια εχει ψιλομπαζεψει. 3 -4 καλα παιχνιδια το χρονο δινουν πλεον ειδικα για τα ps4 και ΟΝΕ που ετσι και αλλιως εχουν μικρη βιβθλιοθηκη τιτλων

    • Roronoa
    • 21 εκ. συνδρομητές
      21 εκ. συνδρομητές
      21 εκ. συνδρομητές
      21 εκ. συνδρομητές
      21 εκ. συνδρομητές


      #4ThePlayers
      #GreatnessAwaits

    • Scott_Pilgrim
    • Δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε αυτό το μήνα. Αν βγάλουμε το PoP, γενικά έχει πολύ καλούς τίτλους για τον Ιούλιο.

    • Tim of Heavens
    • Ακριβώς αυτό που λέει ο Scott_Piligrim. Δεν καταλαβαίνω γιατί και αυτός ο μήνας πρέπει να είναι απογοητευτικός; Τι το τόσο άθλιο ή ανούσιο βλέπετε στην λίστα του Ιουλίου; Όλα τα παραπάνω παιχνίδια τλχ. για PS4 και PS 3 είναι αξιοπρεπέστατα. Αν περιμένετε το Ps Plus για να παίξετε την αφρόκρεμα του PS 4 Bloodborne ή Last of Us, θα περιμένετε πολύ ακόμα. Αν σας αρέσουν μερικοί τίτλοι πηγαίνετε και αγοράστε τους. Πιο φθηνά θα σας έρθει από το να τους βάλουν μέσω συνδρομής.

    • Milito74
    • Εσείς που θέλετε ΑΑΑ παιχνίδια στο ps plus τύπου FIFA 16 και GTA V, γιατί δεν πάτε να τα νοικιάσετε για να τα παίξετε; Πιο οικονομικά θα σας έρθει.
      Εντάξει είμαι κακός και σίγουρα υπήρχαν που ήταν τραγικοί αλλά έλεος με την ισοπέδωση των πάντων, ΕΛΕΟΣ!
      Και είμαι από αυτούς που πιστεύουν οτι το games with gold του XBOX, προσφέρει καλύτερα παιχνίδια σε σχέση με του ps plus

    • Jimjordan
    • 1) Saint's Row αδιάφορο, πιο καλό το furi.
      2) Τουλάχιστον δίνει κάτι και για ps3.
      3) Το Paragon όμως γιατί μου φαινεται πως θα κάνει μια τρύπα στο νερό;

    • Thomas_Th
    • Να σημειώσω ότι ο Παύλος δε νομίζω πως είναι προφήτης και αυτό το αναφέρω ως απόπειρα αποκατάστασης κάποιων πραγμάτων. Είπε: "Και νομίζω το πράγμα θα δυσκολέψει όταν ανακοινωθούν τα PS Plus games Ιουλίου..." και στη συνέχεια: " κάτι έχει πάρει το αυτί μου :P" ως απάντηση στον geodelik. Αυτό δε σημαίνει ότι είχε επικοινωνία με τα κεντρικά στην Ιαπωνία, απλά βασίστηκε στις φήμες, ίσως σε κάποια παραπάνω πληροφορία. Στο τέλος της ημέρας ανακοινώθηκε το Saints Row expansion, που ακόμα και αυτό δεν το λες τίποτα, ίσα ίσα που είναι και πασίγνωστο.

      Η άποψή μου είναι ότι αυτός ο μήνας είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριος και ταυτόχρονα καλός για τα δεδομένα της PS Plus υπηρεσίας. Ίσως καταλάβετε και γιατί θεωρώ πως ισχύει το αντίστροφο στη Microsoft όπου ο μήνας αυτός είναι καλός για τη συνδρομητική τους υπηρεσία και ταυτόχρονα μέτριος για τα δεδομένα της.

      Για το PS4 το Saints Row Gat out of Hell ουσιαστικά είναι ένα standalone expansion. Πασίγνωστο μεν, απλά expansion δε. Θα προτιμούσα να έδιναν όλο το πακέτο ή έστω τον κύριο τίτλο σε πρώτη φάση. Σε γενικές γραμμές ένα αστείο open world (εννοώ ότι έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ) που δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Για όσους δεν το έχουν δει, πιστεύω ότι μάλλον θα το εκτιμήσουν.

      Το Furi δεν το ξέρουμε, άρα για άλλη μια φορά καλύτερα να μην προτρέχουμε. Θα το δούμε και θα το κρίνουμε και αυτό. Θεωρώ ότι δεν ενθουσιάζει σε καμία περίπτωση, αλλά μπορεί στην πράξη να μας διαψεύσει. Θα δούμε.

      Οι τίτλοι για το PS3 είναι καλοί, ειδικά το Juarez. Το Fat Princess έχει το χιούμορ του αλλά δε νομίζω πως ξεχωρίζει.

      Όσο για το PS Vita νύχτα και μέρα μαζί! Το Prince of Persia, ένας μετριότατος τίτλος του PSP (έχουμε καταλάβει ότι πλέον θα παίζουμε τίτλους του PSP κάθε μήνα, ας ευχαριστήσουμε την υπηρεσία!), ενώ το Oreshika μόνο κακό δεν είναι, ίσα ίσα που είναι ένα πολύ ενδιαφέρον RPG που αξίζει πραγματικά να το δούμε!

      Συμπερασματικά, το PS4 μετά τον προηγούμενο πολύ καλό (τον καλύτερο για μένα) μήνα, επιστρέφει στα ίδια χλιαρά επίπεδα. Δεν είναι ο χειρότερος μήνας αλλά... αλλά. Το PS3 συνεχίζει πολύ καλά και το PS Vita μας δίνει έναν πολύ καλό τίτλο και ταυτόχρονα μια μαύρη τρύπα του PSP, του 2005! Να πω ότι δεν περιμένω περισσότερα; Θα είναι ψέμα. Να πω, ταυτόχρονα, ότι δεν περιμένω να μη δώσει περισσότερα; Πάλι θα είναι ψέμα.

    • Sephiroth
    • Να σημειώσω απλά (για να λύνονται οι απορίες ή... οι "απορίες") πως ξεκαθάρισα πως είχα κάποια πληροφορία πως τα παιχνίδια θα είναι καλά. Συγκεκριμένα, είχα την πληροφορία πως το Saints Row θα είναι το IV και όχι τελικά αυτό που δόθηκε και πως στο PS3 θα δινόταν ένα σούπερ game της SEGA. Το ξεκαθάρισα όμως ότι είναι "πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μου".

    • Thomas_Th
    • Χαίρομαι που τοποθετήθηκες, Παύλο.
      Δυστυχώς, η κακεντρέχεια είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης μας. Όσο και εάν θέλουμε να το θάψουμε, άλλο τόσο θέλουμε να το αναδείξουμε. Η ζωή είναι "ζωή" αλλά ας θυμόμαστε ότι είναι και "ύπαρξη".

      Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω -χωρίς ίχνος ειρωνείας, αλήθεια- τον αγαπητό χρήστη που επέλεξε να εκφραστεί με το "dislike" στο σχόλιό μου εδώ και αμέσως (έτυχε να το κοιτάζω) έπραξε το ίδιο και στο άλλο μου σχόλιο στα games with gold της Microsoft. Τέτοια σύμπτωση; Απίθανο, κατά τη γνώμη μου. Όπως και να έχει το βρήκα πολύ ενδιαφέρον γιατί κάθε δράση έχει και αντίδραση, ακόμα περισσότερο όταν στην εξίσωση αφαιρείται το "ίσον" μερικές φορές.

      Καλό μήνα να έχουμε, φίλοι μου!

    • Kafroc
    • @Thomas_Th Στην θέση σου πάντως θα κοίταζα τον ναρκισσισμό μου όταν δίνεις τόσο σημασία σε κουμπιάκια like/dislike. Ελευθερία έκφρασης έχουμε. Get over it.

    • Thomas_Th
    • Φίλε Kafroc, με τη σειρά μου θα ήθελα να σου πω ότι στη θέση σου (το δανείζομαι από εσένα) θα ξεδιάλυνα λίγο τους όρους "ναρκισσισμός" και "εγωκεντρισμός", μάλλον το δεύτερο θες να μου προσάψεις. Ως ψυχολόγος μπορώ ευχαρίστως να σου λύσω κάθε απορία για να κάνεις ορθότερη χρήση του όρου άλλη φορά. Επίσης, είναι πασιφανές ότι δεν κατάλαβες καν το νόημα του μηνύματος που ήθελα να περάσω. Δε στάθηκα στο απλό "dislike" αλλά σε μια συμπτωματική (?) στάση σε ταυτόχρονη διάθεση. Ασφαλώς και έχουμε ελευθερία έκφρασης, το ενδιαφέρον είναι το πώς χρησιμοποιούμε αυτήν την ελευθερία. Εν παραδείγματι, ας πάρουμε την περίπτωσή σου. Ακολουθείς το ίδιο ακριβώς μοτίβο που αναφέρω στην αρχή του προηγούμενου. Αντί για "κακεντρέχεια" ως κίνητρο έκφρασης δε χρησιμοποιείς καλύτερα την ενδοσκόπηση στρεφόμενος σε σένα τον ίδιο; Έγραψες μόνο και μόνο για να με (κατα)κρίνεις προσωπικά. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου, πίστεψέ με είναι άκρως εποικοδομητικό, θα καταλάβεις εάν θελήσεις ποτέ να το προσπαθήσεις. Δύσκολη διαδικασία αλλά άκρως σημαντική.

      Καλό μήνα να έχεις και εύχομαι δημιουργικές αναζητήσεις!

    • Kafroc
    • Okay, απ'ότι φαίνεται διακατέχεσαι από σύμπλεγμα κατωτερότητας και οτιδήποτε αναφέρεται μπροστά σου είναι απαραίτητο να επιδείξεις τον επιστημονικό σου κλάδο και το επιπεδό σου για να ανταπεξέλθεις. Ο ναρκισσισμός πέρα από τον επιστημονικό του όρο έχει αποκτήσει ένα άλλο νόημα στην καθομιλούμενη. Λανθασμένο? Ναι, αλλά πόσοι όροι δεν έχουν διαστρεβλωθεί μέσα στην γλώσσα.

      Επιπλέον, μιας και απ'ότι φαίνεται όλος ο περίγυρος είναι κακεντρεχής εκτός από εσένα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου να λείπουν οι προσφωνήσεις "φίλε" και οι ευχές καλό μήνα σε κάθε «post» είναι υποκριτικό. Η υπερβολική ευγένεια είναι αγένεια.

      Τέλος, η κριτική είναι απαραίτητο συστατικό της ανθρωπότητας για την εξελιξή της και που αναπνέουμε κρινόμαστε και κρίνουμε. Η δικιά μου κριτική θα μείνει η ίδια πολλή σημασία δίνεις στην «εικόνα».

    • Chased
    • Και να 'μαστε πάλι εδώ... Δυστυχώς!

      Kafroc, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς για ελευθερία λόγου και έκφρασης όταν εσύ ο ίδιος προσπαθείς να την κόψεις από τον Th_Thomas!! Ελευθερία έκφρασης δεν είπες ότι έχουμε? Τότε γιατί κατακρίνεις τον άλλον για όσα έγραψε? Απλά γιατί ΜΑΛΛΟΝ είσαι υποκριτής και η ελευθερία έκφρασης θέλεις να δουλεύει μόνο για όσο σε συμφέρει!
      Αλλά σου δίνω και μια πιθανότητα, απλώς να μην κατάλαβες τι έκανες.

      Όσο για τον συγκεκριμένο χρήστη, βάζει συνέχεια dislikes σε όποιον πει κάτι εναντίων της Sony ή υπέρ άλλης εταιρείας και ειδικά της Microsoft. Κατά τα άλλα, "djPROGRES". Αν αυτό είναι "πρόγκρες" (που το έγραψε και λάθος), σωθήκαμε... Αν ήταν πιο ελεύθερα τα σχόλια, θα τον έλεγαν όλοι "Sony .... rider"!

      Πάντως εκπλήσσομαι που σε έχουν αφήσει να κάνεις τόσους χαρακτηρισμούς για κάποιον άλλον χρήστη και να του επιτίθεσαι προσωπικά, ενώ αυτός δεν έκανε τίποτα αντίστοιχο. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
      Αυτά, γιατί ζήτησες να μην είμαστε ευγενείς...

      Όσο για τα παιχνίδια του Plus, τώρα.... Κατάντια για άλλον ένα μήνα. Τον προηγούμενο το έσωσε και τώρα πάλι βουτηγμένοι στα κακαδάκια!
      Αλλά για κάποιους, δεν πρέπει να περιμένουμ εκαλά και ΑΑΑ παιχνίδια από τη συνδρομή. Ξεχνάνε μάλλον τι παίρναμε από το Plus όσο δεν ήταν υποχρεωτικό για το ονλάιν! Ξεχνάνε μάλλον τα ψέμματα της Sony πως πληρώνουμε για καλύτερο ονλάιν (πληρώνουμε ΗΔΗ 10€ σε κάθε τίτλο για το ονλάιν, υποκριτές του κερατά!) και πως στο PS4 τα disconnections πάνε σύννεφο! Πληρώνουμε, αλλά ακόμα χάνεται ο ήχος στο Party Chat. Πληρώνουμε αλλά ακόμα αλλάζουν αυτοί όποτε γουστάρουν τις ρυθμίσεις μας για auto renewal! Ακόμα θυμάμαι πως έκλεισα την αυτόματη ανανέωση και η Sony μου πήρε λεφτά και τον επόμενο μήνα και απείλησε με ban αν ζητηθεί refund!

      Αφήστε τις λαλακίες, το PS Plus και το online της Sony είναι σκ@5$@$!!

    • PORTAL
    • Εγώ είμαι περίεργος μέχρι πότε θα χρεώνουν το multiplayer στο 360. Μιλάμε πλέον για νεκρή κονσόλα, αφού και η Microsoft σταμάτησε την παραγωγή και έχει μεταφέρει το 360 στο One με το Backwards compatibiliy. Μέχρι πότε θα έχουν το θράσος να έχουν κλειδωμένο το multiplayer σε ένα τόσο παλιό μηχάνημα; Δε θα μου έκανε εντύπωση βέβαια καθόλου αν αντί να το ξεκλειδώσουν το κλείσουν τελείως σε λίγο καιρό.

    • Kafroc
    • Δεν έχω κανένα δικαίωμα να μιλάω για ελευθερία λόγου προφανώς γιατί δεν σου αρέσει η κριτκή που ασκώ. Oh well, the grass is always greener on the other side. Επιπρόσθετα, η κριτική συμπεριλαμβάνεται ως μέρος στην ελευθερία της έκφρασης είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς δεν είναι à la carte.

      Αναλυτικότερα, ο συγκεκριμένος χρήστης έκανε και σε δικό μου σχόλιο dislike οπότε αν όπως ισχυρίζεστε είμαι όντως κακεντρεχής γιατί έχω προβεί σε μια τόσο αντιφατική ενέργεια να τον υπερασπιστώ? Υστερά, από πότε το να υποστηρίζεις μια Α θέση αντι της Β θέσης αυτομάτως ισούται με φίμωσης της Β θέσης? Μάλλον δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην θέση Α και καταφεύγεις σε τέτοια εργαλεία.

      «Πάντως εκπλήσσομαι που σε έχουν αφήσει να κάνεις τόσους χαρακτηρισμούς για κάποιον άλλον χρήστη και να του επιτίθεσαι προσωπικά, ενώ αυτός δεν έκανε τίποτα αντίστοιχο.»
      Δεν ήξερα ότι το να κάνεις τον δάσκαλο και να βγάζεις ψυχανάλυτικό πόρισμα επιδεικνύοντας τον κλάδο σου σε site τεχνολογικών ειδήσεων είναι ιδανική συμπεριφορά αλλά okay θα δεχτώ την κριτική σου και ζητώ συγνώμη αν κάποιον προσέβαλα.

      Βέβαια, το ζουμί της συζήτησης που είναι τα dislike του djPROGRES (ουδέν σχόλιον για το πως χαρακτηρίζεις το ψευδωνυμό του απλά να θυμίσω το θέμα της κακεντρέχειας). Ειδικότερα, τα likes/dislikes δεν έχουν κάποιο όριο ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί. Το site το μοναδικό εργαλείο που διαθέτει τους όρους χρήσης δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσεις για να επιβάλλει τους τρόπους χρήσης καθώς θα αντιφάσκει με την ανώνυμη ελευθερία του internet άρα και την ίδια του ύπαρξη.

      Με άλλα λόγια, είναι σαν να ζητάμε από το enternity να αφαιρέσει τα likes/dislikes γι'αυτόν τον λόγο θα ξαναπω το ίδιο πράγμα μην δίνεται τόση σημασία στην «εικόνα».

    • AnimaPura
    • @Kafroc
      Το σύστημα like/dislike δεν έχει θεσπιστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα όπως ο djprogress για να πιέζουν καταστάσεις και να οδηγούν σε αντιδράσεις όσους κρίνουν την Sony για όσα λάθη έχει κάνει, πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο άτομο αυτό είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτο εντός του site.

      Τελικά όσοι έχουν μυαλό μικρού παιδιού, ντρέπονται να γράψουν και σχόλια και αρκούνται στο να πατάνε κουμπάκια σαν να κρύβονται πίσω από το φουστάνι της μαμάς τους. Το προφίλ συμπληρώνεται με τρομακτική ακρίβεια. Περιμένω dislike από djprogress, σε όλα μου τα σχόλια εξάλλου μου κάνει και από ένα εδώ και χρόνια.

      Υ.Γ. Αν εξαιρέσουμε τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές, το like και το dislike εκφράζει απλά μια άποψη. Καλό θα ήταν μετά από κάθε ψήφο να υπάρχει και γραπτή τοποθέτηση, έστω σύντομη, για αποφυγή παρεξηγήσεων.

      Υ.Γ. 2: Ψιλοχάλια τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση κάθε μήνα να έχει και ένα γαμάτο παιχνίδι, έδωσε 2K τις προάλλες.

      Υ.Γ. 3: ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ?

    • Kafroc
    • @animapura Ωραία η ηθική που προτείνεις και συμφωνώ 100% για τον τρόπο χρήσης αλλά όπως προανέφερα δεν μπορείς να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ τον οποιονδήποτε να χρησιμοποεί στο διαδίκτυο ένα συγκεκριμένο εργαλείο όπως επιθυμείς.

      Μάλιστα, για να δώσω και παράδειγμα αν είναι κάποιος χρήστης του Youtube και επειδή έτσι του ήρθε φλασιά και μισεί τον κόσμο αρχίζει τα dislike σ'όλα τα βίντεο που είναι δυνατόν να πατήσει άνθρωπος. Μπορεί να κάνει κάτι το Youtube, έχεις δει user να τιμωρείται λόγω dislikes?

      Τα παραπάνω θέματα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το Facebook δεν υϊοθετεί το dislike button και αντίθετα προσπαθεί πλαγίως με "θυμωμένος" κτλ.

      «Τελικά όσοι έχουν μυαλό μικρού παιδιού, ντρέπονται να γράψουν και σχόλια και αρκούνται στο να πατάνε κουμπάκια σαν να κρύβονται πίσω από το φουστάνι της μαμάς τους. Το προφίλ συμπληρώνεται με τρομακτική ακρίβεια. Περιμένω dislike από djprogress, σε όλα μου τα σχόλια εξάλλου μου κάνει και από ένα εδώ και χρόνια.»

      Λίγο πιο πάνω με χαρακτήρισαν κακεντρεχή επειδή άσκησα κριτική σε άτομο μετά από σχόλιο wall of text αναρωτιέμαι εσένα πως θα σε χαρακτήριζαν που έβγαλες ολόκληρο πόρισμα από το προφίλ του enternity και κάποια κουμπάκια. Δες το πράγμα και από τις δύο του πλευρές.

    • AnimaPura
    • @kafroc
      Όταν κάποιος θέλει να εκφραστεί και το σχόλιο βγαίνει μεγάλο, όπως του Θωμά παραπάνω, δεν σημαίνει ότι είναι νάρκισσος ή κάτι άλλο. Ίσως φλύαρος και αυτό σε ακραίες περιπτώσεις. Προσωπικά θεωρώ τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησες άστοχο, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι πιστεύω εγώ.

      Όσο για την σκιαγράφηση του προφιλ ενός ατόμου, είναι άλλη συζήτηση και εκτός θέματος βεβαίως. :)

    • Milito74
    • Chased, εγω θα πω το εξής: προφανώς κανένας μήνας από εδώ και πέρα δεν θα συγκρίνεται με τον Ιούνιο προφανώς όσον αφορά το ps plus. Αλοίμονο. Το NBA2K16 ενθουσίασε περισσότερο από Dishonored και Thief (που ήταν για ps3 μεν αλλά ήταν παιχνιδάρες). Άλλο αυτό όμως και άλλο να εκμηδενίζουμε μήνες που είναι επιεικώς καλούτσικοι. Γιατί για να είμαστε δίκαιοι, το Saints Row (που δεν ξερω αν είναι expansion όμως) και το Call of Juarez είναι μια χαρά παιχνίδια να ασχοληθεί κάποιος. Εγώ με αυτό εκνευρίζομαι.

      Τώρα για τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Sony, ισχύει οτι θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

    • mariodm22
    • Εμενα τα προσωπικα τα μπασκετακια δεν μου αρεσουν , τα μισω , αλλα αυτο δεν παει να πει πως ηταν κακος μηνας ο ιουνιος . Επισης τα παιχνιδια του ιουλιου ξερω ατομα τα οποια ξετρελαθηκαν οπως με το Sains Raw . Απο εκει και περα ελευθερια λογου υπαρχει και ο σκοπος του Site εκτος απο ενημερωση ειναι να προσφερει και την ευκαιρια διαλογου , comments , likes / dislikes , σε γενικες γραμμες να μπορεις να κινηθεις ελευθερα και ενεργα ως ενα σημειο φυσικα .
      Το να εκφρασεις τα συναισθηματα σου , επισης δεν το θεωρω κακο . Το να κολας στο αν εφαγες dislike ειναι καπως παιδικο μιας και ειμαστε μεγαλοι και μορφωμενοι ανθρωποι αλλα δεν το κατακρινω . Και εγω εχω φαει dislikes αλλα δεν ενοχληθηκα προσωπικα .

      - Πραγματικα αυτα τα οποια θα γραψω παρακατω δεν εχουν θα τα γραψω για να υποστηριξω καποιον ...
      Δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να ασχοληθω και να γραψω καποιο σχολιο αλλα θα ηθελα μια ξεκαθαριση πανω στο σχολιο του Anima Pura ...

      ¨ Το σύστημα like/dislike δεν έχει θεσπιστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα όπως ο djprogress για να πιέζουν καταστάσεις και να οδηγούν σε αντιδράσεις όσους κρίνουν την Sony για όσα λάθη έχει κάνει, πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο άτομο αυτό είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτο εντός του site. ¨

      1. Δηλαδη εγω που τοσα χρονια στηριζω το site * και ζω και στο εξωτερικο / σχετικα ασχετο αυτο * αλλα λογο δουλειας και αλλων υποχρεωσεων δεν μπορω να ειμαι ΄΄ κυριολεκτικα ενεργο μελος του Site ΄΄ αλλα προτιμω να ενημερωνομαι , να ειμαι ενεργος και να εμπιστευομαι το μεγαλυτερο κομματι την ενημωρωσης που προσφερεται απο την συντακτικη ομαδα σας , δεν μπορω να κανω dislikes ασχετα αν ο αλλος εχει την ταση να ενοχληθει ?

      2. Θελω να πιστευω πως το like / dislike υπαρχει για διαφορους λογους και για μενα προσωπικα παντα ενας απο αυτους ειναι να εκφραζω την αποψη μου πανω σε ενα σχολιο χωρις να μπω στην διαδικασια να δωσω λογο γιατι δεν μου αρεσε το σχολιο . Επισης το να κανω ενα dislike και να μην απαντησω γιατι πρεπει να τεκμηριωσω την αποψη μου οπως λες ο ιδιος αναιρει ορισμενους απο τους λογους αυτης της διαδικασιας . Π.Χ δεν εχω χρονο να δινω αναφορα για καθε dislike ή like που κανω οταν μπαινω στο site την ωρα που κανω το διαλειμα μου ...

    • Sephiroth
    • Προσωπικά, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το αν μου κάνει κάποιος like/dislike, το σύστημα έχει μπει απλά και τυπικά για να επιβραβεύει κάποιους χρήστες και να «τιμωρεί» συμπεριφορές η ίδια η κοινότητα. Από εκεί και πέρα, είναι όντως… «κάπως» να υπάρχει λογαριασμός/υπάρχουν λογαριασμοί που το μόνο που κάνουν είναι απλά συνεχώς dislike. Αυτό πιστεύω σχολιάζει και ο Παναγιώτης. Απλά εκτιμώ ότι περισσότερη αξία δίνουμε σε αυτά τα accounts με τέτοιες -δημόσιες- συζητήσεις.

*