Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Νοέμβριος 2015

O Νοέμβριος ήταν σίγουρα ένας μήνας γεμάτος σημαντικές κυκλοφορίες και η ελληνική αγορά άρχισε να δείχνει από τις τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου να επιστρέφει στην πραγματικότητα και σε πιο ρεαλιστική προσέγγιση των πωλήσεων gaming software. Τα αθλητικά videogames παρέμειναν στις πρώτες θέσεις και τον Νοέμβριο λοιπόν, ωστόσο είχαμε αρκετές και σημαντικές προσθήκες που δείχνουν ότι οι καταναλωτές επιβράβευσαν σημαντικά franchises. Επίσης, αποδεικνύεται πως πέραν των γνωστών σειρών και το Fallout έχει ιδιαίτερα φανατικό κοινό στη χώρα μας, αφού το νεότερο μέρος της σειράς πλασαρίστηκε σε πολύ καλή θέση. Δείτε τα 10 πιο εμπορικά videogames για τον μήνα Νοέμβριο του 2015 (σύμφωνα με την GfK Hellas) στη συνέχεια.



1. Call of Duty: Black Ops 3 (PS4)
2. Football Manager 2016: Limited Edition (PC)
3. Football Manager 2016 (PC)
4. PES 2016 (PS3)
5. FIFA 16 (PS4)
6. Grand Theft Auto V (PS3)
7. Fallout 4 (PS4)
8. Call of Duty: Black Ops 3 (PS3)
9. FIFA 16 (PS3)
10. Fallout 4 (PC)

Σχόλια
- Το νέο μέρος της σειράς Call of Duty μπήκε στη δεκάδα καταλαμβάνοντας δύο θέσεις, μία με την έκδοση του PS4 (περισσότερες πωλήσεις) και μία με την έκδοση του PS3.
- Δυναμικό μπάσιμο και για το Football Manager franchise, το οποίο με τη φετινή έκδοση κατέλαβε τις δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις του πίνακα για το μήνα Νοέμβριο. Μένει να δούμε σε βάθος χρόνου πόσο συχνά θα το βλέπουμε στη δεκάδα.
- Το PES 2016 παρέμεινε για άλο ένα μήνα στη δεκάδα, αυτή τη φορά όμως μόνο με μία θέση και με το PS3 format του.
- Το FIFA 16 στο PS4 δείχνει να παραμένει ισχυρό, αφού η εν λόγω έκδοση συνεχίζει να βρίσκεται στη δεκάδα παρά τις πολλές κυκλοφορίες.
- Για πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες δεν έχουμε το NBA 2K16 σε κάποια από τις κορυφαίες θέσεις. Το αν θα εμφανιστεί ξανά θα δείξει το αν όλοι οι fans έσπευσαν να το αποκτήσουν κοντά στην κυκλοφορία του ή όχι.
- Το Grand Theft Auto V του PS3 παραμένει για άλλον ένα μήνα στην κορυφαία δεκάδα από πλευράς πωλήσεων.
- Xbox One, Xbox 360 και Wii U games δεν εμφανίστηκαν τελικά ούτε αυτό το μήνα στο Top 10.



Πηγή: GfK Hellas

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*