Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FIFA Last Resort Team

Το κλείσιμο της ΕΑ Hellas έφερε ως αποτέλεσμα και την απουσία επίσημων τουρνουά για τους τίτλους του γνωστού publisher, με τη λογική που γίνονταν στο πλαίσιο των EA Challenges. Πλέον, οι παίκτες των τίτλων της σειράς FIFA ασχολούνται μόνο με μεμονωμένα τουρνουά σε διάφορα τοπικά events ή ασχολούνται μόνοι τους και εμπλέκονται σε τουρνουά που γίνονται στο εξωτερικό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στο online κομμάτι του FIFA 14, την Last Resort, δύο από τα μέλη της οποία είναι Έλληνες. Πήραμε την κάμερά μας και μιλήσαμε μαζί τους για τα διάφορα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει, το πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο και το πόσο έχει αφήσει στην τύχη τους η ΕΑ ορισμένα πράγματα στο online τμήμα του ποδοσφαιρικού franchise.



Μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας Last Resort στο Facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/LastResortFIFA


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ketz
    • Εμείς οι της Last Resort νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Παύλο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την ομάδα μας και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που επισκεφθήκατε τη σελίδα μας στο Facebook και είδατε κάποιους από τους αγώνες μας που έχουμε ανεβάσει εκεί.

    • alex4444
    • Ωραιο και διαφορετικο αφιερωμα! Μπραβο στα παιδια για τη δουλεια και την επιμονη τους, αν και δεν ασχολουμαι με το αντικειμενο, ειδα με ευχαριστηση και τα 35 λεπτα της συνεντευξης. Καλη η πρωτοβουλια, χρειαζεται να αναδειξουμε και τετοιες επιτυχημενες προσπαθειες στη χωρα μας.

*