Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GC 2014: Συνέντευξη με τον Λουκά Λιάσκο (Pad Poet - SCEE)

*
Στο πλαίσιο της Gamescom 2014, το Enternity είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Λουκά Λιάσκο, European Community Manager της Sony Computer Entertainment Europe και να καταγράψει τις απόψεις του σχετικά με τα όσα ανακοινώθηκαν. Ο Λουκάς (γνωστός στην PS Community και ως Pad Poet) μιλάει για τον τρόπο εργασίας στα κεντρικά γραφεία της ιαπωνικής εταιρείας στην Ευρώπη, για την Gamescom, αλλά και για αρκετά ακόμη θέματα. Δείτε τη σχετική συζήτηση μέσα από τον παρακάτω player:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Πολύ ωραία συνέντευξη και να πω την αλήθεια μου είχε φανεί περίεργο που τελευταία τα leaks έχουν σταματήσει κάπως. Τουλάχιστον δεν γίνονται στο βαθμό που γινόντουσαν ένα χρόνο πριν.

      Εγώ όμως έχω μια επίκαιρη ερώτηση για τον Λουκά μιας και λένε ότι ακούνε το κοινό τους. Επειδή στις τελευταίες εκθέσεις έχει πέσει πολύ βάρος στα indies πράγμα που δεν είναι κακό, αλλά πρέπει να υπάρχει μέτρο. Ο κόσμος όμως το έχει σιχαθεί γιατί φαίνεται πως η Sony δεν έχει να δείξει κάτι μεγάλο και αποκλειστικό. Θα γίνει κάτι με αυτό στις επόμενες εκθέσεις; Θα αντικατασταθεί η ώρα που αφιερώνεται στα indies για το vita τουλάχιστον; Είναι κοροϊδία να δίνει 400 ευρώ για να σου λένε έχουμε πολλά indies για να παίξετε.

      Όσο για το κράξιμο που πέφτει για τους τίτλους του αντιπάλου θα συμφωνήσω ότι είναι άσχημο και βάζω και τον εαυτό μου στα άτομα που το έχουν κάνει κατα καιρούς(ειδικότερα σε μικρότερη ηλικία), αλλά το ίδιο ακριβώς πράγμα βλέπουμε από τα fanboys της κάθε κονσόλας και δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό.

    • mousou12
    • Αν τον λουκα τον γουσταρα 10 τωρα τον γουσταρω 1,000,000 γαμω τους τυπαδες....και ενα μεγαλο μπραβο που σε τετοιες θεσεις υπαρχουν δικα μας παιδια...που δειχνουν πως υπαρχουν ελληνες που αμα δουλευουν δικαιονονται και πανε μπροστα....
      Μπραβο στον Λουκα
      Και ενα πιο μεγαλο μπραβο στον Παυλο και Κωστα που μπορουν να πανε σε τετοιες μεγαλες εκθεσεις και να μας βαζουν στο κλιμα.

    • Harkyn
    • Φοβερό παιδί φαινεται ο Λουκας και με πολύ καλή δουλειά όσο ηταν στο community που ήμουν μέλος.Γενικά χαίρομαι πού υπάρχουν Ελληνες στο εξωτερικό που με δουλεια και επιμονή έχουν επιτυχία σε αυτό που κανουν! Kudos Louka!!

    • PadPoet
    • Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παίδες. Πραγματικά με κάνουν και νιώθω υπέροχα. Στις ερωτήσεις τώρα:

      Scott, τα indies τα ζητούσανε αρκετό καιρό πολλοί (χρόνια) Απλά συνήθως ακούμε πάντα τους δυσαρεστημένους. Από αυτούς που παίζουν και του αρέσουν τα indies δεν θα ακούσεις συνήθως την γνώμη τους γιατί πολύ απλά είναι ευχαριστημένοι. Σαν το ρητό που λέει "no news = good news" ;) Κάτι άλλο όσο αφορά αποκλειστικότητες.

      Τα παιχνίδια που δουλεύονται απαιτούν καιρό για να φτιαχτούν και μάλιστα αρκετό. Η ND ετοιμάζει Uncharted 4. Δεν θα μπορούσε πχ να ετοιμάζει και άλλο μεγάλο τίτλο ταυτόχρονα. Μιλάω από την αρχή τίτλο και όχι remaster σαν το TLOU. Τέλος με αυτό το ερώτημα πιστεύω ότι οι τίτλοι για ούτε ένα χρόνο κυκλοφορίας της κονσόλας δεν είναι λίγοι. Ας αναλογιστούμε άλλα launch όπως PS2, PS3 που είχανε πολύ λίγα πράγματα. Υπομονή και θα έρθουν πολλά.

      Όλοι όπως είπες πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα. Το άσχημο είναι όταν γίνεται με χυδαίο τρόπο και χωρίς επιχειρήματα. Δεν κερδίζει κανείς τίποτα από αυτό.

    • gamer
    • Nαι ρε, αυτο θελω να πω, τα λες εσυ και ο Λουκας (πρεπει) να τα μεταφερει στην ΣΟΝΥ.

      Αυτο προσπαθω να ενθαρρυνω, αφου εχουμε "δικο μας" ατομο σε τετοια θεση, μπορει ανετα να μεταφερει τα παραπονα μας στην ΣΟΝΥ για το "κτηνος"!

      περισσοτερα ΑΑΑ παιχνιδια
      λιγοτερη ενφαση στα indies (γτια το Vita)
      Περισσοτερη 3rd Party υποστηριξη
      Γενικα, να δειξει η ΣΟΝΥ οτι ενδιαφερεται για το NGP της!

    • Chased
    • Κάποιος να πει στον κύριο ότι μοιάζει με τον David Schwimmer!

      I mean, holy...! o.O

      Από μπροστά, μόνο και λίγο!

*