Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνέντευξη με τους δημιουργούς του Ghost Recon Wildlands

*
Το Enternity μέσω του υπογράφοντος βρέθηκε στο Παρίσι στις 16 και 17 Ιανουαρίου για να δοκιμάσει το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, όπως θα έχετε διαβάσει ήδη, όμως δεν έχασε την ευκαιρία για ένα σύντομο session με τους Jean-Marc Geffroy (Creative Director) και Benoit Martinez (Lead Artist and Technical Director) της Ubisoft Paris.

Enternity.gr: Καλησπέρα σας. Δοκιμάσαμε αρκετή ώρα το Ghost Recon Wildlands, οπότε επιτρέψτε μας να ρωτήσουμε, ποια είναι τα πλάνα σας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τίτλου, μιας και απέχουμε περίπου 40 μέρες από την κυκλοφορία του;
Ubisoft: Έχουμε στα πλάνα μας τη προσθήκη ακόμα περισσότερων λεπτομερειών και περιεχομένου στον κόσμο του παιχνιδιού καθώς επίσης και την ολοκλήρωση (σ.σ. polishing) του κώδικα με τη διόρθωση πιθανών bugs και glitches.




E: Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας δεν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πολλά bugs, γεγονός που εκτιμήσαμε. Ένα μικρό glitch για παράδειγμα εμπόδισε έναν συμπαίκτη μας να εξαπολύσει το drone του για λίγη ώρα.
A: Γνωρίζουμε το συγκεκριμένο bug και είμαστε στη διαδικασία διόρθωσής του. Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε και εσείς τη σημασία που έχουν αυτές οι ειδικές εκδόσεις του παιχνιδιού, σαν αυτή που δοκιμάσατε εδώ, μέσω των οποίων μπορούμε να παρατηρήσουμε λάθη τα οποία θα παρέμεναν αόρατα διαφορετικά. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε ένα παιχνίδι με τέτοιο κόσμο, διότι θέλουμε ο παίκτης να μπορεί να πάει παντού, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σε όλον το χάρτη του παιχνιδιού από την πρώτη του κιόλας επαφή.

E: Υποθέτουμε όμως ότι η δυσκολία των επόμενων περιοχών θα κλιμακώνεται, για να αυξάνεται η πρόκληση;
A: Σίγουρα. Αν και η δυσκολία αυξάνεται στις επόμενες περιοχές, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις ώρες ή τον εξοπλισμό που θα απαιτείται για να φτάσουν οι παίκτες εκεί. Πολλές φορές παρατηρούμε τους παίκτες να κυριαρχούν σε δύσκολες αποστολές αν και σημαντικά πιο αδύναμοι σε σχέση με αυτό που περιμέναμε, αλλά και να βρίσκουν πρωτότυπες λύσεις που ξαφνιάζουν ακόμα και εμάς.
E: Σε αυτό το σημείο ας σταθούμε λιγάκι, καθώς μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη σημασία που είχε, στην έκδοση που δοκιμάσαμε, ο προσχεδιασμός της κάθε αποστολής από την ομάδα μας. Αυτός ήταν και ένας από τους στόχους σας, έτσι δεν είναι;
A: Ήταν πολύ σημαντικό για μας να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, να έχει νόημα και να προσφέρει ικανοποίηση ο σχεδιασμός πριν την κάθε αποστολή. Θα δείτε και στο ολοκληρωμένο παιχνίδι ότι αποτελεί ένα από τα πιο βασικά σημεία και πως όσο περισσότερο παίζετε, τόσο θα σκέφτεστε με την ομάδα σας νέες λύσεις και νέους συνδυασμούς για να ολοκληρώσετε τις αποστολές, που θα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό και τα skills που θα έχετε διαθέσιμα σε κάθε στιγμή.



E: Είδαμε ότι στη δεύτερη περιοχή που επισκεφθήκαμε στο παιχνίδι είχαμε ξεκλειδωμένα αρκετά από τα skills στα οποία αναφερθήκατε. Πόσες ώρες πιστεύετε θα απαιτούσε για να συγκεντρώσουμε όλους τους πόντους και να έχουμε διαθέσιμο όλο το skill tree;
A: Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς. Υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός skill points τα οποία συγκεντρώνετε με το να ολοκληρώνετε αποστολές, δραστηριότητες εντός του χάρτη και κάποιους γρίφους, ενώ όσο “ανεβάζετε” κάποιο skill το κόστος του επόμενου επιπέδου του αυξάνεται. Δίνεται ακόμα και η δυνατότητα στον παίκτη να κάνει αρκετά side quests ώστε να χτίσει τα βασικά skills του και μετά να ξεκινήσει τις βασικές αποστολές. Οπότε η διάρκεια σίγουρα θα ποικίλλει.

E: Ο τίτλος θα τρέχει σε online περιβάλλον;
A: Ναι.

E: Οπότε, υποθέτουμε ότι κατά τη διάρκεια του single player θα μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να βρεθούμε με τους φίλους μας σε ένα instance, όπως γινόταν και στο The Division;
A: Ναι. Και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά για μας, καθώς οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε αποστολή στο single player και, έπειτα, να την ολοκληρώσουν ξανά με τους φίλους τους, ή να σταματήσουν εκεί που είχαν μείνει ως party τη προηγούμενη φορά.



E: Κάτι τέτοιο συνέβη και κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας και δεν μας ενόχλησε η επανάληψη μιας αποστολής με τους φίλους μας. Ας προχωρήσουμε όμως στην επόμενη ερώτηση. Έχετε κάποια συγκεκριμένα πλάνα για τη βελτίωση του τίτλου στο PlayStation 4 Pro;
A: Ακόμα εργαζόμαστε για αυτό. Προσπαθούμε να το κάνουμε να δείχνει πολύ ομορφότερο, με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και πιο καθαρό, να εστιάσουμε δηλαδή καθαρά στο αισθητικό κομμάτι λόγω αυξημένης ιπποδύναμης του PlayStation 4 Pro. Αλλά θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες να μοιραστούμε για το συγκεκριμένο θέμα σε λίγο καιρό.

E: Θα κλείσουμε με μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει στα πλάνα σας κάποια έκδοση για το Nintendo Switch;
Α: Αυτήν την περίοδο είμαστε συγκεντρωμένοι στην τελειοποίηση των εκδόσεων που ετοιμάζουμε ήδη, για PlayStation 4, Xbox One αλλά και PC, η οποία είναι και αυτή μια πολύ καλή έκδοση, οπότε μόνο αυτά όπως αντιλαμβάνεστε είναι πάρα πολλή δουλειά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Paris

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*