Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έναρξη της υπηρεσίας Discover στο PSN

Σε μία εποχή όπου τα indie games και διάφοροι λιγότερο γνωστοί τίτλοι προσπαθούν να κάνουν το δικό τους «ξεπέταγμα» στις κονσόλες και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές γενικότερα, η Sony αποφάσισε να βοηθήσει την παρουσία αυτών των παιχνιδιών με μία νέα υπηρεσία. Το “Discover” είναι ένα νέο τμήμα μέσα στο οικοσύστημα του PSN, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει ιδιαίτερους τίτλους που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταγωνιστούν τα πιο γνωστά franchises σε θέματα της προβολής και διαφήμισης.



Η Sony θα ανανεώνει τον συγκεκριμένο τομέα ανά τακτά διαστήματα, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν αποκλειστικό χώρο για τους «άγνωστους» τίτλους της gaming βιομηχανίας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται μία επιπλέον ευκαιρία στους χρήστες των κονσολών της Sony να δοκιμάσουν νέα παιχνίδια, τα οποία πολλές φορές βρίσκονται στην σκιά των μεγάλων εμπορικών κυκλοφοριών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Τι εννοούμε λέγοντας άγνωστους τίτλους; Μόνο indie; Παλιούς τίτλους από Ps1 ps2 ισχύει; Εννοώ τίτλους όπως "The Legend of Dragoon", "Fear Effect", "In Cold Blood" και πολλοί άλλοι που δεν μου έρχονται στο μυαλό.
      Βασικά μπορεί να μου πει κανείς ότι δεν είναι άγνωστοι τίτλοι αλλά ξεχασμένοι τίτλοι.

*