Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο expansion του Civilization Beyond Earth

Rising Tide θα είναι ο τίτλος του πρώτου πακέτου επέκτασης για το strategy game Civilization Beyond Earth, το οποίο αναμένεται να διατεθεί αυτό το φθινόπωρο στο Steam. Το επερχόμενο expansion θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν πλωτούς οικισμούς μέσω των οποίων θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υποθαλάσσιους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Επιπλέον, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέα τέρατα με το κάθε ένα να διαθέτει μοναδικά abilities, ενώ το σύστημα διπλωματίας έχει βελτιωθεί δίνοντας στους παίκτες περισσότερες επιλογές. Ακόμα, υπάρχουν τέσσερις νέες playable factions, συμπεριλαμβανομένης της Al Falah, η οποία περιγράφεται ως μια ομάδα νομάδων εξερευνητών που κατάγονται από πλούσια και ισχυρά κράτη της Μέσης Ανατολής.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το Civilization Beyond Earth κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 και είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που τοποθετείται σε έναν εξωγήινο πλανήτη. Κλείνοντας, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το Rising Tide μέσα από τα παρακάτω screenshots.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*