Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το PS Vita Action Mega Pack Bundle

Η Sony αναμένεται να λανσάρει ένα νέο PlayStation Vita πακέτο στα τέλη Ιουνίου. Ο λόγος για το PS Vita mega pack bundle, το οποίο θα κοστολογείται στα €199.99 και θα περιλαμβάνει μία κάρτα μνήμης 8GB, καθώς και τα παιχνίδια Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition, Batman: Arkham Origins Blackgate, PlayStation All-Stars Battle Royale, God of War: Chains of Olympus και Killzone: Liberation.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πακέτο θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, ενώ αναμένουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Την σχετική ανακοίνωση, μπορείτε να βρείτε στο ευρωπαϊκό PS Blog.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Επιτέλους ένα πακέτο με full παιχνίδια και κυρίως παιχνίδια PS Vita και όχι PSP. Εξαιρετικό πακέτο και καλή ευκαιρία για όσους δεν κατέχουν ήδη την κονσόλα.

    • V.for.Veteran
    • Ναι φίλε μου raysod, αν εννοείς αυτό: "The memory card bundle* comes with an 8GB memory card and a PlayStation Store voucher code to download all five games (RRP €39.99)".

      Ισχύει μόνο (τουλάχιστον επίσημα) για Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Αφρική, Γερμανία, Κύπρος, Πορτογαλία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ισπανία

*