Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέα entertainment apps σε Xbox One & Xbox 360

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από το Xbox Wire την συμπερίληψη περισσότερων από 45 Entertainment Apps στο Xbox One και το Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των HBO GO, ShowTime Anytime, Comedy Central, MLG, Vine και Twitter, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί για Xbox One TV  (μόνο για την Αμερική). Όλες οι νέες εφαρμογές έχουν προγραμματιστεί να διατεθούν πριν από το τέλος του καλοκαιριού.



Μερικά από τα apps που θα μπορούν να λάβουν και οι Έλληνες κάτοχοι των Xbox συστημάτων (σύμφωνα πάνα με την σχετική λίστα) είναι τα KDrama και NHL για το Xbox 360. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι για την ώρα δεν έχει εμφανιστεί ο πλήρης κατάλογος με τις εφαρμογές που θα διατεθούν για τις δύο κονσόλες της Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • ενα netflix και ενα amazon video εχω στο wiiU και απο τοτε που ενεργοποιησα για το χαβαλε τις υπηρεσίες μειώθηκε κατα 60% ο χρόνος που χρησιμοποιούσα την κονσόλα για gameplay!φαντάσου πόσο λιγότερο θα παιζουν με τον καιρό οι χρήστες xboxone και ποσο περισσότερο θα ασχολούνται με τηλεόραση μεσω του xboxone!εδω μου χει κανει αρνητικη εντυπωση πόσο εθιστικό είναι το miiverse και το browsing του Internet και ποσο χρόνο μου τρώει απο την ουσιώδη ενασχόληση με μια κονσόλα!ευχή και κατάρα είναι αυτά τα social extraδακια!!

*