Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουν πουληθεί πάνω από 100 εκατ. PlayStation συστήματα

Έχουν πουληθεί συνολικά περισσότερα από 100 εκατομμύρια PS3, PS4 και PS Vita συστήματα σε όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με τη Sony. Η εταιρεία αποκάλυψε αυτό τον αριθμό μέσα από ένα νέο βίντεο για τo PlayStation, αλλά και για όλα τα αξεσουάρ που αφορούν το δημοφιλές brand και το οποίο φέρει τον τίτλο "Official Licensed Products". Η πλειοψηφία των συνολικών πωλήσεων ανήκει στο PS3, αφού η Sony ανακοίνωσε ότι το περασμένο Νοέμβριο είχαν ήδη πωληθεί 80 εκατομμύρια κονσόλες, ενώ το PS4 είχε πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια συστήματα μέχρι τον περασμένο Απρίλιο. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τα τελευταία επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις του PS Vita. Δείτε το σχετικό trailer στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mazos
    • το θεμα ειναι ποσοι το εχουν ενεργο, εγω το εχω και καθεται περιμενοντας κανενα σοβαρο τιτλο..

    • alex4444
    • Αριθμολαγνεια στη Σονυ για αλλη μια φορα. Ενα παντελως αχρηστο στατιστικο για να πει σε μας που ασχολουμαστε κατι που ξερουμε εδω και καιρο και στον απλο κοσμο κατι που δε τον αφορα και τον μπερδευει κι ολας.

      Ακου κατηγορια που εφηυραν για να μας κοτσαρουν παλι τους αριθμους τους: playstation συστηματα? FAIL. Και καλα ας πουμε οτι τα ps1/ps2 δεν ειναι Playstation συστηματα γιατι εχει σταματησει η παραγωγη και η διαθεση τους.Τo psp γιατι απ' την απ'εξω?

    • alex4444
    • Προς αποφυγη παρεξηγησεων, να σας πω προς τι αυτη η ειρωνια μου. Οταν στην e3 αρχισαν να πετανε τα γνωστα τους ακαταλαβιστικα γραφηματα μηδενικης ουσιας και εντυπωσιακων αριθμων, συνειδητοποιησα πως πρεπει καποια στιγμη να αλλαξουν μερικα σημεια του marketing τους.

      Δεν ειμαστε στο 1995 που αυτα τα στοιχεια ειναι δυσευρετα. Οποτε αντι για χειροκροτηματα και χαμο, εισεπραξαν χασμουρητα σε εκεινο το σημειο...

*