Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η ανάπτυξη του Legacy of Kain: Nosgoth

Η Square Enix ανακοίνωσε την ακύρωση του Nosgoth, του competitive multiplayer spin-off του Legacy of Kain. Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν ήταν ικανοποιητικός ο αριθμός των παικτών και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η ανάπτυξη του τίτλου. Οι servers πρόκειται να κλείσουν στις 31 Μαΐου 2016. Μέχρι εκείνο το σημείο μπορείτε να παίξετε κανονικά. Ωστόσο, οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να κάνουν αγορές με πραγματικό χρήμα, με την εταιρεία να προσθέτει πως θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους πραγματοποίησαν αγορές από την 1η Μαρτίου και μετά.



Τώρα, όσον αφορά το Legacy of Kain franchise, η Square Enix δήλωσε ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει υπόψη κάθε ουσιαστική πρόταση για μελλοντικό Legacy of Kain project ανεξάρτητα από το Nosgoth. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nosgoth εμφανίστηκε αρχικά ως multiplayer component του Legacy of Kain: Dead Sun, την ανάπτυξη του οποίου είχε αναλάβει το βρετανικό στούντιο Climax πριν η Square Enix αποφασίσει να ακυρώσει το project.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*