Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Disney Infinity

*
Η Disney Interactive ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να κάνει self-publish videogames, κάτι που σημαίνει πως σταματάει η ανάπτυξη του Disney Infinity, ενώ κλείνει και η ομάδα ανάπτυξής του, η Avalanche Software. Βασική αιτία αυτής της απόφασης ήταν ο χαμηλός τζίρος και η μείωση της κερδοφορίας στο τελευταίο τρίμηνο που μείωσε και τα λειτουργικά έσοδα κατά 8%. Ο John Blackburn του Disney Infinity δήλωσε ότι οι δύο τελευταίες retail εκδόσεις του τίτλου θα κυκλοφορήσουν κανονικά και θα περιλαμβάνουν τρεις νέους ήρωες από το Alice Through the Looking Glass και το Finding Dory Set.



Σύμφωνα με δημοσίευση της Wall Street Journal, η εξέλιξη αυτή οδήγησε και σε απολύσεις 300 ατόμων. Videogames βασισμένα σε franchises που έχει στην κατοχή της η Disney θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν από τρίτους publishers, όπως συμβαίνει με την ΕΑ και το Star Wars.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Για να προλάβω μερικούς επειδή το είδα και σε ξένα sites, δεν μιλάμε για την ομάδα του JC.

      Ελπίζω οι devs θα βρουν σύντομα δουλειά. Ίσως είναι ευκαιρία να το τσιμπήσω από το PSN στα 15 και να περιμένω να αρχίσουν να ξεπουλάνε φιγούρες οι καταστηματάρχες.

    • lovesfool
    • Το ίδιο πράγμα διαβάζασαμε, Παύλο, την ίδια ώρα. Κι εγώ πριν λίγο αυτό κοιτούσα.

      Άουτς...

      Κάνανε τον κύκλο τους τα tangible video game extentions, κουκλάκια, μπλιμπλίκια και λοιπά NFC; Μόδα ήταν και πέρασε; Μου κάνει εντύπωση που το κλείνουν το συγκεκριμένο μαγαζί. Για να μην ενδιαφέρθηκε κάποιος publisher να το συνεχίσει, πιθανόν τα νούμερα να μην βγαίνουν. Ή, ίσως απλά να είναι μπέρδεμα να συντονίσεις την ανάπτυξη software, την τεχνολογία και τα φυσικά product extentions, ειδικά αν δεν είσαι ο απευθείας κάτοχος της πνευματικής ιδιοκτησίας (που σημαίνει περισσότερο χαλασμένο τηλέφωνο) και δεν έχεις την τεχνογνωσία ή πρόσβαση σε τεχνογνωσία.

      Τα Skylanders πώς πάνε; Τα Amibo τι κάνουν; Υπάρχει ζωή στον Άρη;

      Είμαι μεγάλος, οπότε δεν ήμουν ποτέ το κοινό για αυτά τα παιχνίδια και οι κόρες μου είναι ακόμα πολύ μικρές. Ωστόσο, ειδικά με το Infinity, είχα εντυπωσιαστεί με αυτό που φαινόταν ότι μπορεί να κάνει.

*