Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα ένα trailer για το This War of Mine

Με αφορμή την κυκλοφορία του This War of Mine για Android και iOS tablets τον Ιούλιο, η 11 bit Studios έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό announcement trailer. Επιπλέον, η έκδοση του τίτλου για PC διατίθεται στο Steam έναντι έκπτωσης 60% (7.59€ αντί για 18.99€). Μέχρι να μάθουμε ακριβή ημερομηνία μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • tsoumak
    • Το παιχνιδι ειναι πραγματικο διαμαντι και προσωπικα για μενα ειναι ενα απο τα πιο must have παιχνιδια για εναν gamer.Εξυπνο με αποφασεις του χρηστη που επηρεαζουν το παιχνιδι οπως οτι εχεις τραυματιστει υστερα απο μια επιδρομη και εχεισ βρει φαρμακα και αποφασιζεις ειτε να τα παρεις εσυ και να δημιουργησεις εχθρα με την υπολοιπη ομαδα η να τα μοιραστεις με καπιον αρρωστο συγκατοικο σου και αλλα πολλα παραδειγματα.Τελος μακαρι να ειναι ιδια η μουσικη οκ δεν ειναι κατι φοβερο αλλα εμενα τουλαχιστον με βαζει στο κλιμα του πολεμου της κακουχιας πεινασ και οτι αλλο συνεπαγεται .

*