Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα μία καθυστέρηση για το Raven’s Cry

Η Reality Pump και η Topware Interactive ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του pirate-themed RPG game με τίτλο Raven’s Cry μεταφέρθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάθεση του τίτλου μετατίθεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς η κυκλοφορία του είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2013, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο εκ νέου καθυστερήσεις (μία για τις 7 Μαΐου 2014 και στις 14 Οκτωβρίου 2014).



Το Raven’s Cry θα είναι ένα third-person action game, ενώ θα περιλαμβάνει πολλά RPG χαρακτηριστικά με πολύπλοκο σύστημα skill system και την δυνατότητα αναβάθμισης όλων των πλοίων, κάτι που σύμφωνα με την ομάδα, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο gameplay. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εν λόγω παραγωγή θα διατεθεί ψηφιακά μέσω του Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*