Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή για το event του PS5 της Πέμπτης

*
Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, η Sony αποφάσισε να ακυρώσει το event που είχε προγραμματίσει για το PS5. H ιαπωνική εταιρεία είδε ότι το κλίμα δεν είναι ιδανικό για ανακοινώσεις αυτές τις μέρες με τις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά θέματα επεισοδίων και έτσι, με μια λιτή ανακοίνωση, αποκάλυψε πως αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας το event αποκάλυψης των πρώτων παιχνιδιών για το PS5. Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση εντός των επόμενων ημερών. Δείτε την ανακοίνωση στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Δημήτρης
    • Κατανοητό για τα επεισόδια που γίνονται μετά τον άδικο χαμό του Αφρό Αμερικανού.Αλλά τι σχέση έχει η παρουσίαση των παιχνιδιών με όλο αυτό?Γιατί να αναβληθεί το event?

    • PORTAL
    • "Now is not the time for celebration" μας λεει η Sony και "δειχνει" την ρατσιστικη δολοφονια στην Αμερικη. Δεν ειχε κανενα προβλημα ομως να προγραμματισει το event της σε μια περιοδο που καθε μερα πεθαινουν πανω απο δυο χιλιαδες ανθρωποι απο κορωνοϊο παγκοσμιως. Ρε Sony τελικα εισαι πονοψυχη ή δεν εισαι; Μας μπερδεψες.

    • paulgouv
    • Φήμες λένε (πουλάει πολύ τελευταία αυτή η φράση σε κleakμπεϊτ άρθρα γύρω από το Ps5) οτι θα επιβιώσουμε αν ενημερωθούμε την άλλη βδομάδα για τα games που θα βγούν τα Χριστούγεννα...
      Με την αναβολή-άρνηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνωμής(όπως κάνουν τα λατρεμένα μας κανάλια με την "βιτριολική" πλύση εγκεφάλου ξεχνόντας προσωρινά τον θανατηφόρο ιό και την διάλυση εργασιακών σχέσεων) , βαζει και η Sony ένα λιθαράκι στην κοτρόνα που πρέπει να τσακίσει οριστικά τον ρατσισμό.
      Για τον κορονοϊο πάλι , αν υπάρχουν αποδείξεις οτι δεν εδωσε τα 100εκατομμυρια δολάρια οπως γράφτηκε , τότε οντως μας εξαπάτησε η άπονη Sony δείχνοντας 1 αναβληθέν βαρετό GDC event την ώρα που πέθαινε κόσμος απο μια αρρώστια , κατι που συμβαίνει έτσι και αλλιώς χιλιάδες χρόνια...

*