Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινωθηκε το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (trailer)

*
Μετά από ένα teaser και διαρροή εικόνων που ακολούθησε ύστερα από μερικές μέρες, η Electronic Arts αποκάλυψε το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered μέσω ενός video που κυκλοφόρησε στο YouTube.

Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκονται η Criterion και η Stellar, που υπόσχονται ανανεωένα γραφικά, cross platform play ενώ θα περιλαμβάνονται και όλα τα DLCs που έχουν ως τώρα κυκλοφορήσει για τον original τίτλο.


H έκδοση για Nintendo Switch θα τρέχει στα 1080p/30 FPS σε docked mode και 720p/30 FPS σε handheld mode. Οι παίκτες θα απολαύσουν higher-resolution models, περισσότερα objects and props, μεγαλύτερο draw distance, σκιάσεις υψηλής ανάλυσης και βελτιωμένα videos.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του PC σας, θα μπορέσετε να παίξετε σε 4K/60 FPS, ενώ για τους κατόχους PlayStation 4 Pro και Xbox One X θα υπάρχουν δύο επιλογές, 4K/30 FPS ή 1080p/60 FPS. Στα original PlayStation 4 kai Xbox One ο τίτλος θα τρέχει στα 1080p/30 FPS.

Το παιχνιδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ στις 13 του ίδιου μήνα αναμένεται για Nintendo Switch. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από την επίσημη ιστοσελίδα του Need for Speed: Hot Pursuit Remastered.

Εννοείται ότι θα περιμένουμε τα πρώτα πλάνα από το gamepley, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις με τον original τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Criterion Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*