Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν νέα φθηνότερα πακέτα για το Xbox 360

Ο Major Nelson ανακοίνωσε νέα πακέτα για το Xbox 360. Τα Holiday Value Bundles (όπως ονομάζονται) αναμένεται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου. Τα συγκεκριμένα bundles προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί για την χώρα μας, ενώ η τιμή τους θα είναι στα $249.

Ένα από αυτά, είναι το Xbox 360 500GB Bundle, το οποίο θα περιλαμβάνει (εκτός από την κονσόλα και ένα χειριστήριο) αντίγραφα των Call of Duty: Ghosts και Call of Duty: Black Ops 2, καθώς και ένα μήνα δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Live Gold. Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα (παρόμοιο πακέτο), το οποίο θα περιλαμβάνει μία ειδική έκδοση της last-gen κονσόλας (“arctic blue”). Ωστόσο η συγκεκριμένη πρόταση έχει επιβεβαιωθεί μόνο για την αγορά των ΗΠΑ.

Τέλος, το Xbox 360 4GB Kinect Bundle θα περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα χειριστήριο, ένα Xbox 360 Kinect, καθώς και αντίγραφα των Kinect Adventures, Kinect Sports και Forza Horizon, μαζί με ένα μήνα δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Live Gold.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • 250 ευρώ γιατί τόσο θα κοστίζουν,παρόλη την διαφορά ευρω δολλαρίου,είναι πάρα πολλά για κονσόλα 8ετίας...Περίμενα πολύ καλύτερη προσφορά,αλλά όπως έχουμε ξαναπεί ίσως το κάνουν έτσι ώστε να φαίνεται η τιμή του x1 ακόμα πιο εκλυστική.

    • nkav64
    • Καλα, όχι και προσφορά...όπως είπε και ο T_K_L_L_LUIGI τα $249 θα μετατραπούν αυτομάτως σε €249...το ίδιο κόλπο μαρκετινγκ με τη Sony πάνε να κάνουν μόνο που έρχονται δεύτερροι και η αγορά είναι ήδη υποψιασμένη.

    • vonzuchter
    • πολυ ακριβα. κανα 150αρι το πολυ επρεπε να ειχαν. στο ενα πακετο πληρωνεις το κινεκτ και στο αλλο τον 500αρη σκληρο

*