Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της BlizzCon 2019

*
Η Blizzard ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της BlizzCon 2019. Πιο συγκεκριμένα η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 1 και 2 Νοεμβρίου στο Anaheim Convention Centre, ακριβώς απέναντι από τη Disneyland για να σας κατατοπίσουμε καλύτερα. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι θα παρουσιαστεί και πέρα από τα καθιερωμένα τουρνουά για παιχνίδια της Blizzard, όλοι μέσα τους έχουν την ελπίδα οτι θα ανακοινωθεί το Diablo 4. Όσον αφορά τα φετινά collectibles, που περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου, αυτά κινούνται στο πνεύμα του εορτασμού των 25 χρόνων από το λανσάρισμα του original Warcraft και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα bold footman (boo hiss) και ένα orc grunt (woo yay). Η τιμή του εισιτηρίου για το διήμερο έχει καθοριστεί στα $230, όμως εσείς θα πρέπει να υπολογίζετε τα έξοδά σας σε πολλά περισσότερα, δεδομένου οτι σίγουρα θα βρείτε πολλά αντικείμενα που θα σας πάρουν τα μυαλά. Όσοι μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα, έναντι $550 μπορούν να αγοράσουν το Portal Pass που εξασφαλίζει είσοδο για το διήμερο, χώρο στάθμευσης, πρόσβαση στο lounge των developers της Blizzard συν την ευκαιρία να κάνετε τα ψώνια σας με την ησυχία σας στην περιοχή Darkmoon Faire, το απόγευμα πριν την έναρξη της BlizzCon. Αν τώρα ξοδέψετε $750 θα δειπνήσετε με τους developers της Blizzard και ενδεχομένως με μερικούς VIP's. Τέλος, στην εξωτερική περίμετρο του Anaheim Convention Centre θα διεξαχθούν μια σειρά από νέα BlizzCon Pregame Festivities.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*