Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Rock Band 4

H Harmonix Music Systems ανακοίνωσε ότι το Rock Band 4 θα κυκλοφορήσει εντός του 2015 σε εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One. Σύμφωνα με τον CEO του στούντιο Alex Rigopulos, μετά το Rock Band 3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, «η αγορά χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Αλλά από τότε έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στα σχόλια της κοινότητας». Όσα τραγούδια έχουν αγοραστεί από προηγούμενους τίτλους της σειράς (Rock Band 2, Rock Band 3) θα μεταφερθούν στη new-gen έκδοση του game. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των PS3 και Xbox 360 θα μπορούν να μεταφέρουν τα DLCs στα PS4 και Xbox One αντίστοιχα χωρίς καμία χρέωση. Ωστόσο, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν σε επίπεδο licensing, η ομάδα σημείωσε πως τα «on-disc τραγούδια» του Rock Band 3 δεν θα είναι διαθέσιμα στο Rock Band 4. Ίσως αυτή η δυνατότητα να προστεθεί στο μέλλον. Ακόμα, τα τραγούδια των Beatles δεν θα μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο μέρος της σειράς.

Όσον αφορά στο κομμάτι του backwards compatibility, οι κιθάρες και τα drums (από τα υφιστάμενα Rock Band games) μάλλον δεν θα συνεργάζονται με το Rock Band 4, δεδομένου ότι τόσο το Xbox One όσο και το PlayStation 4 χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα ασύρματης επικοινωνίας. Η Harmonix βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Sony και Microsoft με την ελπίδα να μπορέσει να πάρει άδεια για να δημιουργήσει ειδικούς adapters (που θα πωλούνται ξεχωριστά) που θα επιτρέπουν στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τα last-gen περιφερειακά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Harmonix τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να κυκλοφορεί κάθε χρόνο και ένα νέο Rock Band game, καθώς αυτό ήταν και η αιτία να κορεστεί και να καταστραφεί η music game αγορά. Το Rock Band 4 θα περιλαμβάνει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά, καθώς και νέα μουσική.



Επιπλέον, η Harmonix προσφέρει σε όσους προ-αγοράσουν το game και μία σειρά από pre-order exclusive μουσικά όργανα σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Τον πλήρη κατάλογο, μπορείτε να τον βρείτε εδώ. Τέλος, την ανακοίνωση της εν λόγω παραγωγής συνόδευσε και το σχετικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*