Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ο πνευματικός διάδοχος του Sensible Soccer

Το Sensible Soccer είναι ένα όνομα με παρελθόν. Ο τίτλος γαλούχησε πολλούς gamers στις αρχές της δεκαετίας των ‘90s και πλέον έφτασε η ώρα της επιστροφής του μιας και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε πριν από οκτώ χρόνια στο Xbox 360. Επειδή όμως τα δικαιώματα του ονόματος τα έχει η Codemasters, ο δημιουργός της σειράς Jon Hare ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Sociable Soccer, καθώς και την εκκίνηση της καμπάνιας χρηματοδότησής του μέσω Kickstarter.



Το νέο παιχνίδι θα φέρει την κληρονομια της σειράς, δηλαδή γρήγορο gameplay με top down camera και χιουμοριστική δράση, θα εμπλουτιστεί όμως και με τα στοιχεία σύγχρονων παιχνιδιών, όπως online multiplayer, customized player avatars και online leagues. Αν όλα πάνε καλά με τη χρηματοδότησή του, το Sociable Soccer αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC στα τέλη του 2016.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*