Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Absolver

Η Sloclap είναι ένα indie studio το οποίο εδρεύει στο Παρίσι και ιδρύθηκε μόλις πέρσι, γι' αυτό και πολύ πιθανό να μην έχετε ακούσει κάτι σχετικό. Σήμερα, αυτή η κατάσταση σίγουρα θα λάβει τέλος μιας και το studio είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον πρώτο του τίτλο. Αυτός ονομάζεται Absolver και για να μπορέσετε να σχηματίστε ολοκληρωμένη άποψη, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer γι' αυτόν.



Πρόκειται για ένα online action game που διαδραματίζεται σε έβνα φανταστικό κόσμο και σε κάθε αναμέτρηση ξεδιπλώνεται μία νέα ιστορία. Η ομάδα ανάπτυξης απαρτίζεται από έμπειρους προγραμματιστές, σχεδιαστές και καλλιτέχνες και οι περισσότεροι από αυτούς μετρούν αρκετά χρόνια συνεργασίας καθώς εργάζονταν στα γραφεία της Ubisoft στο Παρίσι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*