Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Azure Striker Gunvolt 2

Όπως επιβεβαίωσε η Inti Creates, το γνωστό action-platformer Azure Striker Gunvolt, σύντομα πρόκειται να αποκτήσει sequel και πως ο προκάτοχός του, αναμένεται να κοσμήσει το eShop του Nintendo 3DS. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρηθεί μία επιπλέον εξερεύνηση του κόσμου του Gunvolt και οι περισσότεροι ίσως θυμούνται τη σειρά σύντομων διηγήσεων με τίτλο Fleeting Memories η οποία δημοσιευόταν τακτικά στην ιστοσελίδα της Inti Creates. Σε κάθε κεφάλαιο γινόταν αναφορά σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ιστορίας των χαρακτήρων του παιχνιδιού, με τρόπο τέτοιο που ήταν πραγματική απόλαυση να διαβάζει κάποιος τα συγκεκριμένα κείμενα. Η Inti Creates είναι λοιπόν γνωστή για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί καταπληκτικές ιστορίες για τα παιχνίδια της.



Το ίδιο αναμένουμε ότι θα γίνει και στο επερχόμενο Azure Striker Gunvolt 2. Αναμένουμε ότι θα συνοδεύεται από μια καταπληκτική ιστορία γεμάτη μυστήρια τα οποία ίσως και να μην απαντηθούν ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*