Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Chivalry: Medieval Warfare για PS4 και Xbox One

Η Activision ανακοίνωσε τη μεταφορά του Chivalry: Medieval Warfare στα PlayStation 4 και Xbox One. Ο τίτλος θα διατεθεί την 1η Δεκεμβρίου σε δύο εκδόσεις. Το ψηφιακό αντίτυπο θα κοστίζει €19.99 και θα περιέχει μόνο τη βασική έκδοση του παιχνιδιού, οπότε σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν τα DLC’s θα πρέπει να τα προμηθευτείτε ξεχωριστά. Τα ίδια δεν ισχύουν για το φυσικό αντίτυπο, το οποίο θα λέγεται Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition και θα περιέχει τον αρχικό τίτλο και όλα τα DLC’s του έναντι €29.99. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευε την ανακοίνωσή του παιχνιδιού καθώς επίσης και το box art για τις δύο εκδόσεις.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Πολυ δυνατο παιχνιδι στο PC, αλλα η εκδοση για 360/ps3 ηταν απο τα χειροτερα cash grabs που εχω δει. Bugs παντου, κανενα patch απο τους developers, ομαδες 6 ατομων μονο, το παιχνιδι ετρεχε χαλια κτλ ( published by Activision, το οποιο εξηγει πολλα). Θελει προσοχη και αυτη η εκδοση κατα την αποψη μου.

*