Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Double Dragon IV

To 2017 συμπληρώνονται 30 χρόνια από το λανσάρισμα της σειράς Double Dragon και η Arc System Works προετοιμάζεται να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Ιανουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το Double Dragon IV, για PlayStation 4 και PC. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα διαθέτει 8-bit γραφικά, πολύ beat-em-up δράση και κάθε game mode θα διαθέτει local co-op δύο παικτών. Όσον αφορά την ιστορία, αυτή θα ξεκινάει μετά την εξόντωση των Shadow Warriors που έλαβε χώρα στο Double Dragon II. Την παραγωγή έχει αναλάβει η ομάδα ανάπτυξης της arcade έκδοσης του πρώτου Double Dragon.



Σε αυτή βλέπουμε γνωστά ονόματα όπως ο παραγωγός Takaomi Kaneko, ο σκηνοθέτης Yoshihisa Kishimoto, ο character designer Koji Ogata, ο συνθέτης Kazunaka Yamane και ο προγραμματιστής Kei Oyama. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*