Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε video game με θέμα τη σειρά Breaking Bad

*
Σε μια κίνηση που πολλοί θεωρούν ότι είναι ήδη αργοπορημένη, ανακοινώθηκε πως το Breaking Bad, μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, θα μεταφερθεί σε video game. Πρόκειται για το Breaking Bad: Criminal Elements που θα κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές και θα είναι δωρεάν για όλους. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Plamee και υπεύθυνη για τις διαδικασίες έκδοσης είναι η FTX Games. Το Criminal Elements θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και θα πρωταγωνιστούν γνωστοί χαρακτήρες από τη σειρά, όπως οι Walter White, Jesse Pinkman, Gus Fring και Mike Ehrmantraut. Σκοπός θα είναι να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοκρατορία, κάτι που θα προϋποθέτει τη λήψη δύσκολων αποφάσεων. Για την ώρα, το μόνο επιπλέον που γνωρίζουμε είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.



Κατέβασε τώρα τα καλύτερα παιχνίδια για android

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*