Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα AC Unity: Dead Kings & AC Chronicles: China

Η Ubisoft ανακοίνωσε το περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει το season pass του πολυαναμενόμενου Assassin’s Creed Unity. Συγκεκριμένα, στο season pass θα προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο campaign, το οποίο τοποθετείται μετά τα γεγονότα της κεντρικής ιστορίας του game και θα έχει τίτλο Dead Kings. Οι παίκτες θα βρεθούν στο Saint Denis, μία πόλη όπου βρίσκεται θαμμένη η βασιλική γαλλική οικογένεια και επικρατούν πολλά προβλήματα και λεηλασίες. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας Arno θα έχει στη διάθεση του ένα νέο όπλο (Guillotine gun), καθώς και νέο εξοπλισμό, νέα skills και στολές. Το DLC θα περιλαμβάνει επίσης έναν ανοιχτό κόσμο με πολλές δραστηριότητες, όπως είναι co-op αποστολές, τα γνωστά contracts και κυνήγι θησαυρού.



Σε ό,τι αφορά το Assassin’s Creed Chronicles: China, πρόκειται για το δεύτερο κομμάτι του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στο season pass. Το Assassin’s Creed Chronicles είναι ένας standalone  2.5 D downloadable τίτλος που λαμβάνει χώρα στην Κίνα του 16ου αιώνα. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Shao Jun, η οποία είναι η τελευταία δολοφόνος της κινεζικής Αδελφότητας και μαθήτρια του Ezio Auditore, όπου αφού της έμαθε όλα τα μυστικά και τις δεξιότητες των ασσασίνων, επιστρέφει στην πατρίδα της σε μία αναζήτηση για εκδίκηση.



Επιπλέον, οι κάτοχοι του season pass θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες αποστολές, σε πάνω από 30 όπλα και επιλογές προσαρμογής για το κυρίως campaign, καθώς και σε νέες στολές και εξοπλισμό, όπως είναι το αποκλειστικό όπλο “leur de Lys sword”. Αν δεν «χορτάσατε» με τα παραπάνω, μπορείτε να απολαύσετε και το παρακάτω trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*