Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Games With Gold Μαρτίου

Πριν την ώρα τους φαίνεται πως αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια που θα αποκτήσουν οι συνδρομητές με ενεργή Gold συνδρομή στο Xbox Live, στο πλαίσιο της ενέργειας Games With Gold. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ισπανικό promotional video που έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Microsoft στο YouTube, οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν μέσα στο μήνα τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα Lords of the Fallen και Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.



Το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments θα είναι διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ το Lords of the Fallen από τις 16 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Οι κάτοχοι Xbox 360 από την άλλη, θα μπορέσουν να κατεβάσουν στο πρώτο μισό του μήνα δωρεάν το Supreme Commander 2, ενώ από τις 16 Μαρτίου και μετά το Borderlands. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου προσφέρονται τα Hand of Fate και Gears of War 2, ενώ το Styx: Master of Shadows αποσύρεται από την εν λόγω προσφορά στις 15 Μαρτίου. Δείτε το επίμαχο video στη συνέχεια.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/2 09.55
O Major Nelson επιβεβαίωσε τα ξημερώματα τη σχετική διαρροή, αναρτώντας ταυτόχρονα και το επίσημο video, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • Βroforce.....vs Lords of fallen....

      ειλικρινά σε αυτο το τομέα την microsoft τη παραδέχομαι...

      Σε κανει να σκεφτεσαι πως δε χρειάζεται να αγοράζεις καθολου παιχνιδια μιας και αυτα που δινει καθε μηνα απο οσο εχω δει τουλαχιστον τους τελευταιους 3-4 μηνες ειναι πολυ ικανοποιητικα...

    • Thomas_Th
    • 1) Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, ένα εξαιρετικό adventure (best adventure game of E3 2014) με τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή. Αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς και ιδιαίτερα ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς.

      Και μόνο αυτό να έδιναν για Xbox One μαζί με κάποιο indie θα ήμουν ικανοποιημένος, αλλά όχι, μας δίνουν και δεύτερο μεγάλο τίτλο (ΑΑΑ) και τί τίτλο!

      2) Lords of the Fallen. Action RPG που είναι δεδομένο ότι προκάλεσε αίσθηση και το βρίσκω έναν, επίσης, ιδιαίτερα αξιόλογο τίτλο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και δράση.

      Και δεν έχουμε περάσει καν στους τίτλους X360, άρα και One μέσω του BC.

      3) Supreme Commander 2, ένα φανταστικό real-time strategy που όσοι δεν το έχουν δει ακόμα, αξίζει και με το παραπάνω!

      4) Borderlands. Εντάξει, αυτό!

      Μπορώ να πω με ασφάλεια ότι αυτός ο μήνας είναι εκπληκτικός, ευχαριστεί τους πάντες, φτάνει την ποιότητα σε άλλα επίπεδα, δε χωρά αμφιβολία ότι γίνεται η καλύτερη δυνατή δουλειά σε αυτόν τον τομέα (ακόμα και σε κόστος να το δούμε όλα μαζί φτάνουν τα 120 ευρώ!).

      Μπράβο στη Microsoft, άψογη! Το μόνο κακό ότι δημιουργεί προσδοκίες συνέχεια και ενώ κάθε μήνα είναι και καλύτερα στο τέλος, αν συνεχίσει έτσι, θα είναι δύσκολο να φτάνει σε τέτοια επίπεδα!

      Στον τομέα αυτόν, τουλάχιστον, δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός (βλ. Broforce για PS4, αν είναι δυνατόν δηλαδή).

    • Tim of Heavens
    • Είναι πολύ καλός μήνας αυτός. Το Crimes and Punishments σκεφτόμουν να το αγοράσω για το Xbox 360 και η έκδοση του One μου έκατσε κουτί. Το Borderlands που είναι backward compatible είναι ότι πρέπει για τους φίλους της σειράς + ότι έχουνε και την Handsome Collection σε έκπτωση. Δεν έχω πάρει ακόμη νέα κονσόλα αλλά με αυτό το backlog που έχω εξασφαλίσει για το Xbox One με την Gold συνδρομή, κάνει την κονσόλα της MS ως μια πολύ δελεαστική πρόταση κι ας είναι σε 900p.

    • mariodm22
    • Μπραβο ρε Microsoft !!! Μπραβο !!! και εχουμε τους Sony boys να λενε καλο ειναι το Broforge η πως αναθεμα το λενε !!!! Εεεεε ρε κοινωνια SONY . Lords of the fallen παιδια παιξτε το παιχνιδαρα !!! Εμεις θα παιξουμε κατι αλλο ετσι οπως μας καταντησε η SONY !!!

    • ninty
    • τ ακους σονυ?τ ακουω να λες...αν συνεχισει με αυτο το χαλι με βλεπω να ανανεωνω μονο live....

    • PORTAL
    • Ωραια μακαρι το LOTF να ερθει και προς PS4 μερια οπως εχει γινει και με αλλα παιχνιδια στις δυο υπηρεσιες.

    • PanosGR82
    • οταν μεσουρανουσε το XBOX 360...δεν σου χαριζε ουτε cents....πρωτοποροι στη χρεωση online multiplayer....ουτε το youtube δεν ανοιγε αν δεν ησουν GOLD.....για free multiplayer σαββατοκυριακο ουτε καν..τοτε......τοτε το PS3 χαριζε ΑΑΑ τιτλουςστο Plus μπας και πουλουσε καμμια κονσολα...τωρα αλλαξανε τα πραγματα....τωρα το XBOX δινει καλους τιτλους μπας και πουλησει καμμια κονσολα..αν θελουν ας κανουν και αλλιως....ειμουν στο XBOX 360,,παιχνιδι δεν ειδα..πηγα στο PS4 παλι παιχνιδι τζαμπα δεν βλεπω ..ατυχος τελειως.......

    • Thomas_Th
    • PanosGR82 πολύ άστοχο το σχόλιό σου έως και επιτηδευμένο, κατά τη γνώμη μου.

      "Όταν μεσουρανούσε το XBOX 360 δε σου χάριζε ούτε cents", όπως αναφέρεις. Να σε ρωτήσω, θυμάσαι καλά; Ποιος χάριζε και χαρίζει σε ποια κονσόλα τα παιχνίδια της χωρίς να έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ενεργή συνδρομή;
      Να σου θυμίσω ότι είναι το XBOX 360 μόνο που ενεργούσε και ενεργεί έτσι; Άρα τί είναι αυτά που λες;

      "Πρωτοπόροι στη χρέωση online multiplayer", συνεχίζεις. Ξεχνάς μάλλον και εδώ. Μπορείς να ανατρέξεις στο launch των τελευταίων κονσολών και να μας πεις μετά για την πρωτοπορία που επικαλείσαι. Τα ηνία τα κατέχουν αμοιβαία, δες όμως λίγο και την ουσία του πράγματος (κόστος, προσφορά παιχνιδιών).

      Αυτό για το YouTube δεν το γνωρίζω και θα ήθελα, αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα, να μας διαφωτίσει σχετικά.

      Υπήρχαν trial memberships και free gold weekends, σε αντίθεση με αυτό που αναφέρεις. Άρα;

      Στο Xbox 360 που "παιχνίδι δεν είδες" απλά σου αναφέρω, ενδεικτικά και μάλιστα διαδοχικά σε μήνες (για να μην τα αναφέρω όλα): Fable III (06/2013), Assassin's Creed II (07/13), Crackdown και Dead Rising 2 (08/13), [πιο μετά, πάντα ενδεικτικά] Sleeping Dogs (01/14), Dead Island (02/14), Sid Meier's Civilization Revolution (03/14), Hitman: Absolution (04/14), [πιο μετά] Dishonored (08/14), Halo: Reach (09/14), Darksiders II (10/14), [πιο μετά] The Witcher 2 (01/15), Sniper Elite V2 (02/15), Tomb Raider (03/15), Gears of War: Judgement (04/15), [πιο μετά] Crysis 3 (09/15), Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (10/15), Dirt 3 (11/15), [και τώρα] Deus Ex: Human Revolution (01/16), Gears of War 2 (02/16), Borderlands (03/16) ...

      Τώρα με το να λες "ήμουν στο XBOX 360 και παιχνίδι δεν είδα" μπορώ να το εξηγήσω μόνο με το ότι ή δεν "ήσουν στην κονσόλα", ή δεν ήσουν gold συνδρομητής ή δε σου αρέσουν τα video games, τελικά.

      Γενικότερα, όμως, τέτοιου είδους αοριστολογίες, ασυμβατότητες και συκοφαντίες θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν σε μια ανθρώπινη -γόνιμη- συζήτηση που φιλοξενείται σε αυτόν το χώρο.
      Ας είμαστε λίγο ακριβείς και στον καλό αλλά και στον κακό μας λόγο.

    • PanosGR82
    • οπως βλεπεις δεν υποστηριζω κανενα..ουτε καιγομαι να μου δωσουν παιχνιδι ΑΑΑ...ουτε εχουν υποχρεωση....ουτε κακια ειπα..οπως το γυρισε τωρα το PS4...με παιχνιδια indie...και την online multiplayer συνδρομη,,ετσι ηταν και το XBOX...αν ειναι η online υπηρεσια ειναι καλη δεν με πειραζουν τα 20 ευρω ανα 3 μηνο...το XBOX LIVE αξιζε τοτε τη συνδρομη..δουλευαν ολα ρολοι..και ας μην ειχε παιχνιδια καθε μηνα...

    • Thomas_Th
    • Δεν είναι θέμα υποστήριξης. Προσωπικά, είμαι κάτοχος και των τριών.

      Καταλαβαίνω τα τελευταία που αναφέρεις και παρόλο που δε συμφωνώ, τα σέβομαι. Εγώ, ωστόσο, εμμένω στα προηγούμενα και επιχειρηματολόγησα σχετικά.

*