Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Final Fantasy Explorers για 3DS

Το Final Fantasy Explorers είναι ένα action RPG για το Nintendo 3DS, το οποίο ανακοινώθηκε αρκετά… σιωπηλά στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια της Ε3 2014. Συγκεκριμένα, ο νέος τίτλος αποκαλύφθηκε από το ιαπωνικό περιοδικό Jump, όπως αναφέρει το Siliconera. Σύμφωνα με το Μέσο, οι παίκτες βρίσκονται σε αναζήτηση για κρυστάλλους και επιδίδονται σε μάχες με τέρατα, με απώτερο στόχο να τα εξολοθρεύσουν. Το Final Fantasy Explorers επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα είδη χαρακτήρων, όπου ο καθένας τους διαδραματίζει διαφορετικό ρόλο κατά τη διάρκεια του gameplay. Το εξώφυλλο του περιοδικού αποκαλύπτει τους Black Mage (Μαύρος Μάγος), White Mage (Λευκός μάγος), Knight (Ιππότης) και Monk (Μοναχός). Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Black Mage (εκτός από μαγεία) χρησιμοποιεί επιθέσεις μακρινής εμβέλειας, ενώ ο White Mage ειδικεύεται στα recovery spells.



Η περιγραφή του Monk δεν αποτελεί έκπληξη σε κάποιον που έχει παίξει Final Fantasy, καθώς ο εν λόγω χαρακτήρας ειδικεύεται στις επιθέσεις σώμα με σώμα, ενώ τέλος, ο Knight λειτουργεί ως ασπίδα της ομάδας, αφού μπορεί και προσελκύει τις επιθέσεις του εχθρού. Το Jump αναφέρει επίσης, ότι αρκετά “Jobs” από την σειρά Final Fantasy δίνουν το "παρών" στο Final Fantasy Explorers. Επιπλέον η κάθε ομάδα αποτελείται από έως και τέσσερις παίκτες και -προφανώς- θα πρέπει να επιτυγχάνεται ο σωστός συνδυασμός του κάθε “Job” για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο εχθρός, ενώ ο στόχος του campaign είναι η εξολόθρευση των Summons. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παίκτες θα έχουν στη διάθεση τους μία μεγάλη ποικιλία όπλων για να επιλέξουν, ενώ το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ifrit είναι ένα από τα πολλά Summons που περιλαμβάνονται στο Final Fantasy Explorers. Σημειώνεται, τέλος, ότι η Square Enix αναφέρεται ως ο developer του τίτλου, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*