Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε το δικό σας NES εξ ολοκλήρου από LEGO

*
Σε νέο επίπεδο πάνε την συνεργασία τους LEGO και Nintendo, καθώς μετά την σειρά LEGO Super Mario που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, οι δύο εταιρείες ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μια ρεπλίκα του κλασικού Nintendo Entertainment System σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το πρόσφατο tease της LEGO.

Το teaser της LEGO παρουσιάστηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας στο twitter με το σλόγκαν “Are you ready to play like never before?” ακολουθώντας μια μικρή ματιά στην κονσόλα NES και μια CRT τηλεόραση κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από LEGO, φυσικά οι διαρροές δεν αργήσαν να έρθουν με το VJGamer να αποκαλύπτει φωτογραφίες από την συσκευασία του προϊόντος. Σύμφωνα με το VJGamer και το StoneWars το LEGO Nintendo Entertainment System περιλαμβάνει 2,646 τουβλάκια για τις δύο κατασκευές, με την τηλεόραση να διαθέτει μηχανισμό που επιτρέπει στον Mario να κινείται εντός της οθόνης. Τόσο η LEGO, όσο και η Nintendo δεν έχουν ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή λιανικής, ωστόσο το StoneWars αναφέρει πως η τιμή του θα αγγίζει τα 299,99€.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*