Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το World Party στο Xbox Arena

H Microsoft Hellas έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό πως θα προσπαθήσει να κάνει το Xbox Arena Festival το μεγαλύτερο Xbox gaming event που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα. Με νέο δελτίο Τύπου που απέστειλε στα media αποκάλυψε αρκετές ακόμη πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Μαϊου 2016 στις 16.00. Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, δημιουργός και παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής World Party και ο οποίος θα φροντίσει να προσφέρει τις απαραίτητες χιουμοριστικές δόσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δουν στο Κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου στην οδό Πειραιώς 254 στον Ταύρο όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες Xbox One σε 70 Xbox One stands με οθόνες LG 21:9, να παρακολουθήσουν live show από τους D3STABILIZED, αλλά και να αναμετρηθούν σε συναρπαστικά τουρνουά στα FIFA 16, NBA 2K16, Halo 5: Guardians και DOOM για να διεκδικήσουν δώρα αξίας €5.000.



Αν ενδιαφέρεστε είτε για τα τουρνουά, είτε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση, σπεύσατε στο www.xboxarena.gr, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Platimun χορηγός της εκδήλωσης είναι η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ χορηγός επικοινωνίας το Enternity.gr.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Θέλουμε και εκπρόσωπο απο enternity!
      Πως και δεν έπεσαν κοννέ-κορνέ να το παρουσιάσει ο Κ.Καρέτσος και η Δ.Μαντώ ;

*