Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρνητική η Sony σε mods τίτλων της Bethesda

Μπορεί από μεριάς Bethesda όλα να ήταν έτοιμα για την προσθήκη των mods στα παιχνίδια της για το PlayStation 4, όμως το τοπίο ξεκαθάρισε έστω και κάπως καθυστερημένα. Γνωρίζαμε αρκετό καιρό πως η εταιρεία προσπαθεί να μεταφέρει τα mods που υπάρχουν εδώ και χρόνια στα PC και στις κονσόλες. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον από τη μεριά της Sony, καθώς η εταιρεία είναι αρνητική στο να υποστηρίζει η κονσόλα της mods που επιτρέπουν στους παίχτες να κάνουν ότι πραγματικά θέλουν στα Fallout 4 και Skyrim Special Edition. H Bethesda δήλωσε επίσης ότι είναι απογοητευμένη από αυτήν την κίνηση καθώς είχε εργασθεί πολύ στο να είναι έτοιμα τα mods για το Skyrim Special Edition που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και θ’ απογοητευθούν και οι παίκτες. Επίσης, η εταιρεία δήλωσε ότι παρά την αρνητική στάση της Sony και την μη υποστήριξη των mods στην παρούσα φάση, δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για να έρθουν οι προσθήκες στην κονσόλα έστω και με "άλλους τρόπους".





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Σιγά, νομίζω ότι δεν έγινε και κάτι. Πιστεύω πως δεν θα χάσει κανένας/καμία gamer αν δεν παίξει αυτά τα mods.

    • diver_gr
    • @GamingFun ''Σιγά, νομίζω ότι δεν έγινε και κάτι. Πιστεύω πως δεν θα χάσει κανένας/καμία gamer αν δεν παίξει αυτά τα mods.''

      Πίστεψε με χάνεις πάρα μα πάρα πολλά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν εκατοντάδες mods για το Fallout 4 σε Xbox One τα οποία μεταμορφώνουν και βελτιώνουν ολοκληρωτικά το παιχνίδι.

      Από τα ποιο απλά όπως καλύτερο Inventory, χάρτες, tracking, νέα όπλα, εφέ ακόμα και mod το οποίο αλλάζει όλο το Fallout 4 οπτικά και το κάνει λες και παίζεις Last of us με βλάστηση, πρασινάδα παντού, δάση, δέντρα κλπ. Mods τα οποία διορθώνουν bugs και προβλήματα του παιχνιδιού, όπλα από άλλα παιχνίδια πχ Lightsabres από Star wars και πολλά άλλα. Όχι μόνο προσθέτουν αλλά επεκτείνουν και τη διάρκεια του παιχνιδιού.

      Σκέψου λίγο το πασίγνωστο mod του Skyrim Enderal, νέες περιοχές, νέα ιστορία, νέο σενάριο, νέοι χαρακτήρες, εχθροί, όπλα και voice overs, μιλάμε για ένα κανονικό expansion το οποίο προσφέρει πάνω από 30-40 ώρες gameplay στο τίτλο και όλα αυτά δωρεάν! Αν μου λες μετά εσύ ότι οι gamer δεν έχουν να χάσουν τίποτα μάλλον δεν θα έχεις πληροφορηθεί καλά.

    • yaponvezos
    • Πάντως, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, που αποκλείεται να μη γνωρίζει η Sony ότι δεν κάνει καλή εντύπωση μια τέτοια ιστορία, πιστεύω ότι αρνείται μεν, αλλά όχι εκ πεποιθήσεως αλλά ίσως λόγω υποδομής του PSN. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη, λογικότερη εξήγηση.

    • Roronoa
    • Ε κριμα ειναι να δωσουν τσαμπα content στον λαο, χαλαει η πιατσα, αμα ηταν επι πληρωμη ισως να αφηναν. Eυτηχως που εφαγε το ακυρο η bethesda με το skyrim και η "πρωτη φαση(?)" εφαγε πανηγυρικό X.

*