Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε σε δράση το δυναμικό καιρό του DriveClub

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα gameplay videos για τον επερχόμενο racing τίτλο της Evolution Studios, το DriveClub. Mέσα από το παρακάτω υλικό παίρνουμε μία ιδέα από το δυναμικό τρόπο που αλλάζει ο καιρός (Dynamic Weather) κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το DriveClub μπορεί να μην ήταν τελικά τίτλος λανσαρίσματος του PlayStation 4 και η κυκλοφορία του να αναμένεται τον Οκτώβριο, φαίνεται ωστόσο πως ίσως να αξίζει η αναμονή. Δείτε τα σχετικά βίντεο στη συνέχεια.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
34 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Evolution Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Ναι πράγματι, τα γραφικά έχουν έναν φωτορεαλιστικό τόνο. Δείχνει καλύτερο και από κάτι DX11 βιντεάκια του project cars.

    • torico
    • αν δεν μας εδειχναn το HUD δε νομιζω να πιστευε κανεις οτι ειναι απο game

    • Amiga500
    • Δειτε τα και σε full screen παρακατω..... ;)

      http://www.vg247.com/2014/07/08/driveclub-ps4-sony-weather-customisation-video/

    • Alucard
    • Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το upgrade που έχουν κάνει σε σχέση με τον περυσινό κώδικα. Ζήτω τα upgrade, κάτω τα downgrade! :P

    • mariodm22
    • Συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω νομιζα πως στην αρχη εβλεπα πραγματικο βιντεο ... Τι γραφικαρες ειναι αυτες !!!! Αρχιζω και πιστευεω πως η Sony αρχιζει και βγαζει τις πραγματικες του δυνατοτητες !!!

    • BigDaddy
    • Mια φραση λεει περασμενα ξεχασμενα :P ομως για να θυμηθουμε λιγο κατι απο τα παλια.:P

      http://www.enternity.gr/Article/Games/News/To-DriveClub-%CF%83%CF%84%CE%B1-1080p-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-30fps/23400.html

      Τελικα φαινεται οτι καποιοι σταματησαν να τους νοιαζουν οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μονο στα 30 καρε και τωρα θαυμαζουν και ολοι θελουν ρεαλισμο - οπτικη αισθηση -γραφικα του driveclub

      Nα πω επεισης οτι στο ιδιο setting (30 καρε) και για την συγκριση και μονο αλλα παιχνιδια racing χανουν πιο πολλα τουλαχιστον στο οπτικο τομεα
      Eδω ειναι οι στατικες σταγονες με το στατικο βρεγμενο δρομο (δυστηχως η ευτυχως μονο εκει βρεχει :P)
      στο forza horizon 2

      http://static2.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/1538/15387297/2574863-fh2.gif

    • AnimaPura
    • Τα παιχνίδια δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, γιατί να προσπαθούμε να πούμε ποιό είναι καλύτερο από τώρα?

    • diver_gr
    • @bigDaddy

      Είναι πουθενά γραμμένο ή μήπως υπάρχει κανένας νόμος στον οποίο όταν σου αρέσουν τα 60 σε ένα racing απαγορεύεται να σχολιάζεις των οπτικό τομέα ενός άλλου στα 30? Τη σχέση το ένα με το άλλο ?

      Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που προσπαθείς να ανοίξεις κόντρα χωρίς λόγο ?Τόσο ανάγκη έχεις να μετατραπεί το thread σε Flame? η θες απλά να τρολάρεις ?

      Για ποιο λόγο θα πρέπει όλες οι συζητήσεις να πηγαίνουν σε κόντρα, συγκρίσεις και μπηχτές χωρίς λόγο και ουσία . Χώρια το γεγονός ότι μερική δείχνετε πόσο αντικειμενική είστε υπερασπίζωντας παιχνίδια τα οποία δεν έχουν βγει ακόμα και κρίνετε μόνο από ένα βίντεο .Κρατήστε και λίγα προσχήματα , περιμένετε να τα παίξουμε από κοντά και μετά να βγούνε συμπεράσματα .

    • BigDaddy
    • @xGodKilleRx Kαι το GTA V ειναι open world και μαλιστα Last gen ομως οπτικα με τις αλλαγες καιρικων συνθηκων και τη δυναμικη αλλαγη μερας νυχτας μας αφησε αφωνους
      Αυτα που θιγονται φιλε xGodKilleRx αν το θετεις ετσι ειναι :οτι αν θελει ενας developer να κανει κατι το κανει
      σωστο και δεν συγκρινω αυτο που λες φιλε ομως και τα δυο ειναι racing παιχνιδια και τα δυο εχουν το ιδιο setting 30 καρε. και τα 2 ειναι arcade.Και τα δυο ειναι ετοιμα η σχεδον ετοιμα με ελαχιστο χρονο να απομενει μεχρι να κυκλοφορησουν αντε να υπαρξουν μικρες διαφορες για Optimisation 2-3 μηνες αλλα οχι τρελα πραγματα)

      @diver_gr

      Εγω πεταξα ενα λινκ για τα ματια του κοσμου και μονο οποιος θελει το βλεπει!!! Αναγκαστικο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και δεν εχω καμια αναγκη για flames το λινκ μιλαει μονο του.
      Το να παραμενεις σταθερος σε μια αποψη δεν πιστευω οτι ειναι τρολαρισμα ισα ισα οταν δεν μενει καποιος σταθερος και καθε μερα του αρεσει κατι αλλο αυτο ΝΑΙ ειναι τρολαρισμα.
      Και για αυτο υπενθυμισα με το λινκ καποια πραγματα και αποψεις και λογια που τα ειπαν αλλοι αν νομιζεις οτι τρολαρρω τοτε πασο οκ μαζι σου οτι πεις!!!
      Τωρα τα flame και τα δηθεν τρολαρισματα και προσχηματα κλπ τα αφηνω για αυτους που εξαπτονται ειδικα οταν λεγεται μια αληθεια. Ματια εχει ο κοσμος οποιος θελει θα δει Κοιτα diver ομως και σχολια αλλων πρωτα και μετα μιλα για flames.Φιλικα.Οσο για την αντικειμενικοτητα diver αστο το ιδιο θα μπορουσα να πω και γω για σενα οπως και ο καθενας για το αλλο.Οπως βλεπεις αυτο δεν με ενδιαφερει εσενα ομως σε ενδιαφερει.

    • Shepard
    • Για οσους κανουν συγκρισεις της πλακας... θυμηστε μας σας παρακαλω ποσα βραβεια εχει παρει το παιχνιδι που δεν εχει βγει ακομα σε σχεση με την σειρα Forza.
      Για να μην γραφουμε ανακριβιες και χαζομάρες ολικης το λεω! Ευχαριστω.

      Συνεχιστε και θαυμαστε το οπτικο αποτέλεσμα και αφήστε τις μικρότητες. Δεν δειχνουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη μεσα από τα παιχνίδια.

      Αντε να βγει...

    • diver_gr
    • @BigDaddy ''Εγω πεταξα ενα λινκ για τα ματια του κοσμου και μονο οποιος θελει το βλεπει!!! Αναγκαστικο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και δεν εχω καμια αναγκη για flames το λινκ μιλαει μονο του. ''

      @BigDaddy ''Το να παραμενεις σταθερος σε μια αποψη δεν πιστευω οτι ειναι τρολαρισμα ισα ισα οταν δεν μενει καποιος σταθερος και καθε μερα του αρεσει κατι αλλο αυτο ΝΑΙ ειναι τρολαρισμα. ''

      Δίκιο έχεις , σε ένα thread το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί τίποτα αρνητικό και όλη συμφωνούν χωρίς να υπάρχει η παραμικρή κόντρα εσύ κρίνεις σκόπιμο να βάλεις link από thread το οποίο είχε γίνει κόντρα μεταξύ Drive club - Forza .


      Και σε ρωτώ τη θες να πετύχεις ?

      Γράφεις για τη σταθερότητα στις απόψεις και σε ρωτώ ποιος και σε ποιο thread άλλαξε άποψη από τα άτομα που συζητούσαμε στο link Που ανέφερες ? Το να είσαι ειλικρινείς και να λες ότι το Drive Club έχει ωραία γραφικά σημαίνει ότι αλλάζεις άποψη και για το παιχνίδι ?Εξακολουθεί να παραμένει ένα Arcade racer και εγώ προσωπικά εξακολουθώ να προτιμώ ένα Racing Simulator στα 60 παρά ένα πανέμορφο Arcade racer στα 30 .

      Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε ο σχολιασμός στον τομέα των γραφικών σημαίνει ότι αλλάζεις και άποψη για ένα παιχνίδι ,το ένα δεν συνδέεται με το άλλο .

      Επειδή γράφει κάποιος ότι ένα Game έχει πανέμορφα γραφικά σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι του αρέσει η ότι αλλάζει την άποψη του για κάτι φίλε μου .

    • BigDaddy
    • Divergr φιλε εχουν πεχτει τοσα και τοσα racing games τα πιο πολλα τρεχουν στα 30 καρε δεν πειραξαν κανεναν.
      Και γω diver ξαναλεω οτι θα μπορουσα να θιξω κατα ποσο δεν φαινονται αντικειμενικα τα σχολια σου για εμενα.Ασκοπο να μπαινουμε σε τετοιες υποκειμενικοτητες στο τι νομιζει ο καθενας για το αλλο.

      Βλεπωντας ομως καποιος το υφος σου (οχι οτι κραταω κακια) σε εκεινο το thread μπορω να απευθυνω και εγω τι ιδια ερωτηση σε εσενα και να πω και εγω τελικα ...
      οτι εφοσον ολα τα arcade racing games τρεχουν στα 30 καρε και δεν εχουν χαλασει ποτε κανεναν και σε καμια κονσολα εσενα ξαφνικα γιατι σε χαλανε? Εσυ τι ηθελες και τι προσπαθουσες να πετυχεις τονιζοντας τα 60 καρε στο thread του driveclub?και μη μου πεις οτι δεν ηξερες οτι ηταν arcade racing?

      γιατι και εγω δεν σε ειδα μιας και εισαι λατρης των 60καρε να θιγεις τα πολυποθητα 60 καρε και σε αλλα αντιστοιχα θεματα του ειδους μιας και μιλας για αντικειμενικοτητες flames και προσχηματα.

      Τελος παντων ξαναλεω εδειξα πως θα δειχνει το forza horizon 2 (στο τομεα των καιρικων φαινομενων ) απομενωντας πανω κατω 2.5 μηνες μεχρι την κυκλοφορια του
      Και αυτο για να δειξω αυτο που εχω ξαναπει παλαιοτερα για να μη παρεξηγηθω μιας και αυτο αφορα η ειδηση με αυτο που ειδανε τα ματια ολων μας ΟΤΙ...
      Οταν θελει ενας developer να ασχοληθει σοβαρα μπορει να κανει θαυματα
      Αυτο λοιπον να γινει παραδειγμα και για αλλους devs και καποιοι που εκραζαν απλως να καταλαβουν οτι
      η evolution studios δεν ειναι τυχαιο στουντιο.

    • diver_gr
    • @BigDaddy ''Βλεπωντας ομως καποιος το υφος σου (οχι οτι κραταω κακια) σε εκεινο το thread μπορω να απευθυνω και εγω τι ιδια ερωτηση σε εσενα και να πω και εγω τελικα ... οτι εφοσον ολα τα arcade racing games τρεχουν στα 30 καρε και δεν εχουν χαλασει ποτε κανεναν και σε καμια κονσολα εσενα ξαφνικα γιατι σε χαλανε? Εσυ τι ηθελες και τι προσπαθουσες να πετυχεις τονιζοντας τα 60 καρε στο thread του driveclub?και μη μου πεις οτι δεν ηξερες οτι ηταν arcade racing?''


      Το θέμα είναι ότι δεν ξεκίνησα εγώ τη σύγκριση Forza 5 / DriveClub ο Amiga500 ξεκίνησε με ξεκάθαρες μπηχτές προς Forza , έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε η μήπως θα πρέπει να κάνω Copy paste τη ακριβώς είπε .

      Η ερώτηση σου ''Τη ήθελα να πετύχω στο θέμα του Drive Club '' όταν ανέφερα τα 60 frames θα ήταν εύστοχη αν όντως είμουν εγώ αυτός που ξεκίνησε τη σύγκριση . Από τη στιγμή που εγώ δεν ξεκινάω σύγκριση και απαντάω στη μπηχτή του Amiga500 ποιο είναι το δικό σου θέμα?

      Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραβλέπεις εντελώς το πρώτο post του trhead που εσύ ο ίδιος βάζεις link και ξεκινάς από το δικό μου ποστ το οποίο είναι 7ο στη σειρά?

      Τη είπα η έγραψα που δεν είμαι αντικειμενικός?είδες να σχολιάζω αν είναι καλό παιχνίδι η όχι?είδες να γράφω κάτι αρνητικό για τα γραφικά του ? Για να καταλάβω δεν είμαι αντικειμενικός επειδή προτιμάω ένα racing στα 60 frames από ένα Arcade στα 30 ?Αυτό εσύ το θεωρείς σωστό?Μόνο για τα frames μίλησα και τίποτα περισσότερο .


      Όμως δεν είμαι αντικειμενικός παρόλο που σε κανένα thread δεν έχω πετάξει μπηχτή για PS4 και σε προκαλώ ψάξε και βρες έστω ένα βάλτο link και πες να εδώ είναι και αυτό έλεγες ......Εσύ όμως που σε πάρα πολλά θέματα έχεις πάντα να γράψεις ένα ποίημα κοροιδεύοντας το ΧΒΟΧ ΟΝΕ είσαι αντικειμενικός ?

    • diver_gr
    • @BigDaddy γιατι και εγω δεν σε ειδα μιας και εισαι λατρης των 60καρε να θιγεις τα πολυποθητα 60 καρε και σε αλλα αντιστοιχα θεματα του ειδους μιας και μιλας για αντικειμενικοτητες flames και προσχηματα.


      Κάνε λοιπόν ένα search των όρο Forza και δες από τον Ιούνιο του 2014 που μάθαμε για το Forza Horrizon 2 πόσο ασχολήθηκα και αν έγραψα κάτι περισσότερο πέραν των γραφικών του. Έχει 10 τόπικ του Forza Horrizon 2 και έχω γράψει όλο και όλο 3 φορές . 2 απαντήσεις σε κάτι που έγραψε ο Amiga500 και ένα ποστ για τα γραφικά και τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν λίγο πριν την Ε3 .

      Θες να κάτσω και να γράψω τώρα link πόσες φορές εσύ έχεις πετάξει μπηχτές και ποιήματα για το ΧΒΟΧ ΟΝΕ?όλα γραμμένα είναι και φαίνεται τη έχει πει ο καθένας μας.

      Εγώ δεν έχω κολήματα με μια εταιρεία φίλε και PS έχω και XBOX έχω και PS vita και Ds και PC και τα PS4/XBOX ONE θα πάρω από Σεπτ-Ωκτ , μόνο Wiiu δεν έχω και είναι το μόνο μηχάνημα που κράζω για την άρνηση της Ninty να ρίξει τιμή απλά τα πράγματα .

    • BigDaddy
    • Divergr
      1ον στο λινκ αυτο στο θεμα αυτο που λες

      στο 1ο σχολιο του Αmiga που λες δεν εχει αναφερει συγκριση ουτε κατονομαζει αλλο παιχνιδι που λες πχ forza Bλεπεις να γραφει forza? Εσυ το βλεπεις ετσι μπηχτη και δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι
      Μπορω να πω και γω οτι καποιος μου ειπε καλημερα και να του πω "μεγαλε προσεχε μη πετας μπηχτες" Δεν ειναι λογικη αυτο Εσυ ομως επελεξες να χωθεις στο παλικαρι και να ξεκινησει το flame

      Καταλαβαινεις λοιπον οτι οταν λες σε εμενα γιατι θυμαμαι τα παλια μπορω να πω και γω ακριβως το ιδιο για σενα
      οταν εχεις προηγουμενα απο αλλα thread να τα κολησεις στα επομενα thread δημιουργωντας εσυ ακριβως ολα αυτα που λες

      2ον Και το ξαναλεω πως οταν εσυ μιλας για flames trolling κλπ και μετα λες οτι με προκαλεις αυτο και μονο αρκει για να δειξει πιος εχει ορεξη να συνεχιζει με σκοπο το flame και την ασκοπη συζητηση αυτο.Οποτε η φραση σου ασχολιαστη

      Οσο για τα ποιηματακια μου δεν σε εμποδισε κανενας να μην τα βρεις και μιας και ασχολεισαι με τα ποιηματακια μου γιατι αλλοι απλως γελανε (εσενα ομως σε κοβουν) βρες απο την παραφραση τη χιουμοριστικη που εχω κανει αν βλεπεις κατι που να μην ειναι αληθεια η να μην ειναι fact οπως
      οι χαμηλες πωλησεις του wii u η τα ατελειωτα λαθη της ms και οι επιτωσεις στo χbox one
      Και ξερεις κατι δεν περιμενει ο κοσμος εμενα να κοροιδεψω το χουαν.Το κοριδευει ηδη ολος ο πλανητης Γη.
      Δεν πιστευω οτι ο ποιητικος τροπος οτι πειραζει.
      Ισα ισα κιολας και ανεξαρτητου στρατοπεδου ολοι μαζι γελασαμε μη σου πω οτι μου τα ζητησαν κιολας,
      Οποτε αν θες γιατι οχι ΒΓΑΛΤΑ τσαμπα διαφημιση θα κανεις να τα δουν και οσοι δεν τα ειδαν να γελασει ο κοσμος.

      Και τελος οτι ηταν να πω για την ειδηση αυτη την θεληση και ικανοτητα των developers και αυτο μαρτυρηθηκε στα ματια ολων μας οπτικα TO EΙΠΑ και ξαναλεω για πολλοστη φορα η evolution δεν ειναι τυχαιο στουντιο και
      επειδη λες να κραταμε και λιγο τα προσχηματα μπορεις να συνεχισεις την ασκοπη συζητηση επειδιωκοντας εσυ το flame γιατι εγω δεν προκειται να σου δωσω αλλο σημασια τουλαχιστον σε τετοιο διαλογο που εσυ θες να επιδιωξεις. καθως αν συνεχισεις ...
      να μας πεις εσυ τι θες τελικως να πετυχεις.?

      Καλημερα.

    • GamingFun
    • Και σκεφτείτε είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια θέλω να πιστεύω πως οι developers στις αποκλειστικότητες τουλάχιστον θα κάνουν (πρέπει να κάνουν) θαύματα καθώς θα μαθαίνουν το PS4.

*