Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το περιεχόμενο της Sony E3 Press Conference

*
Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν οι συνεντεύξεις Τύπου των Microsoft, Ubisoft, EA και Sony ανοίξουν το χορό των ανακοινώσεων για την Ε3, ωστόσο φαίνεται ότι το περιεχόμενο αυτής που θα έκανε η ιαπωνική «μαμά» του PlayStation διέρρευσε στα γνωστά sites του διαδικτύου. Όπως αναφέρεται από τους συντάκτες των σχετικών άρθρων, οι πληροφορίες έχουν φτάσει στα χέρια τους από έμπιστο άτομο στο εσωτερικό της Sony, οπότε μπορούμε να τις λάβουμε και σοβαρά στα υπόψιν μας. Παρόλα αυτά, σημειώνουμε για άλλη μια φορά πως επειδή δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα μέχρι την Ε3, όλα όσα ακολουθούν παραμένουν φήμες.



- Uncharted PS4: Θα παρουσιαστεί ένα τρίλεπτο video με τη μηχανή γραφικών του τίτλου και θα εστιάσει αρκετά στους μηχανισμούς του gameplay και στα εξαιρετικά γραφικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται το καλοκαίρι του 2015 και τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε ένα τροπικό setting, σε διαφορετικές περιόδους και με τους δύο χαρακτήρες Nate/Francis να πρωταγωνιστούν.
- O νέος τίτλος της Media Molecule θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Project Morhpeus. Ο παίκτης θα μπορεί να χτίζει τρισδιάστατα κτίρια με εντυπωσιακά γραφικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη του 2015 και σχετίζεται κατά πάσα πιθανότητα με την καταχώρηση του τίτλου Entwined που έγινε πριν μερικές ημέρες από τη Sony Computer Entertainment.
- Το Gran Turismo 6 έρχεται στο PS4 σε ανάλυση 1080p και 60 καρέ με τον τίτλο Gran Turismo 7: Prologue. Θα προσφέρει βελτιωμένο οπτικό τομέα και έξτρα χαρακτηριστικά (social connectivity, νέες πίστες, DLC κτλ) και θα κυκλοφορήσει στα μέσα με τέλη 2015.
- Ένα God of War 4 teaser θα κάνει την εμφάνισή του, δίνοντας βάρος στο CG και μερικές σκηνές in-game. Δε θα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο η διάθεσή του αναμένεται στα τέλη του 2015.
- Θα παρουσιαστεί το Kill Strain για το PS4 και θα αποτελεί το reboot της σειράς Syphon Filter από το SCE Bend Studio. Βασίζεται σε stealth μηχανισμούς και θα παρουσιαστεί εστιάζοντας στα εξαιρετικά γραφικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέχρι τα τέλη της χρονιάς.
- Το WipEout θα κάνει το ντεμπούτο του για το PS4 με την υπογραφή της Sony London, της Evolution ή της Firesprite.
- H Quantic Dream έχει έτοιμο ένα trailer από το επόμενο game της, ωστόσο είναι εμφανές ότι θα κρατηθεί σαν άσσος στο μανίκι και θα παρουσιαστεί στην περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο (αν πχ. υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις από πλευράς Microsoft λίγες ώρες πριν). Τα γραφικά του θα θυμίζουν Dark Sorcerer, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι επιτέλους το team θα ενταχθεί στα Sony Worldwide Studios.
- Υπάρχει έντονη φημολογία ένταξης στα Sony Worldwide Studios και της Ready at Dawn.
- To The Order: 1886  παρουσιαστεί μέσω live gameplay demo και θα ανακοινωθεί η κυκλοφορία του για το φθινόπωρο του 2014.
- Η Ninja Theory θα ανακοινώσει έναν αποκλειστικό για το PS4 τίτλο, πιθανότατα ένα sequel του Heavenly Sword.
- Η Sony London θα κάνει δυναμική εμφάνιση στην Ε3 με τον πρώτο της ΑΑΑ τίτλο μετά από χρόνια
- Η Guerilla Games θα παρουσιάσει ένα νέο RPG στην E3, εστιάζοντας στα γραφικά. Η Sony βασίζει πολλά σε αυτό το νέο IP.
- Η Sucker Punch θα παρουσιάσει DLC για το inFAMOUS: Second Son.
- Τα Sony Japan Studios θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά 2 ή 3 νέους τίτλους. Ο πρώτος είναι το Project Beast (πνευματικός διάδοχος του Demon Souls). Ο δεύτερος είναι το The Last Guardian, αναβαθμισμένο για το PS4 που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014. Ο τρίτος τίτλος παραμένει μυστικός και η Sony δείχνει να είναι αρκετά μυστικοπαθής γύρω από το τι θα δείξει γι’ αυτόν.
- Η Evolution θα παρουσιάσει το DriveClub, ενώ θα διατεθεί και το επίσημο demo του τίτλου την ώρα της Press Conference.
- Ακόμη, αναμένονται ανακοινώσεις πτώσεις τιμής για το PS3 και το PlayStation Vita.
- H ίδια πηγή συμπλήρωσε μετά από κάποια ώρα ότι από τη σκηνή θα παρελάσουν ακόμη εκπρόσωποι των Rockstar (για το new-gen GTA V), Ubisoft, EA, Konami, Capcom, Warner Bros., Activision, Square Enix και Take Two. Ακόμη, αναμένονται ανακοινώσεις για την Instant Game Collection του PlayStation Plus, αρκετές πληροφορίες για το Project Morpheus και θα παρουσιαστεί εκ νέου (από την αρχή) το PlayStation Now.
- To PS3 θα καταλάβει ένα μικρό μέρος της παρουσίασης.
- Η Press Conference θα «κλείσει» με ένα teaser του The Last of Us sequel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
31 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Syphon Filter,WipEout πολύ ενδιαφέρον για μένα και τα δύο,αναμένετε καλή παρουσίαση της Sony,θα γίνει χαμός και οι νικητές θα είμαστε εμείς με την πληθώρα τον games!

    • GiannisP
    • Πολλές εκπλήξεις τελικά από την Sony. Η μόνη βλακεία τώρα είναι ότι spoil-άρισα τον εαυτό μου και ξέρω τί θα παρακολουθήσω.

      Κάποιες ανακοινώσεις λίγο-πολύ τις περιμέναμε, όπως το νέο Uncharted, το GT6 στο PS4, DriveClub demo, κάποιο νέο god of war, τον νέο τίτλο της Quantic Dream, gameplay από The Order 1886 και φυσικά, υπήρχαν οι υποψίες για κάποιο next-gen GTA 5. Έτσι εξηγείται η σιωπή γύρω από την PC έκδοση του GTA5.

      Τα υπόλοιπα αποτελούν έκπληξη. Νομίζω με τα Project Beast και The Last Guardian στο PS4, ο κλασσικός ιαπωνικός σχεδιασμός αρχίζει και αναβιώνει σημαντικά. Έκπληξη επίσης το reboot των Syphon Filter, μια σειρά που είχε συνδεθεί με το PSone. Heavenly Sword και Wipeout αποτελούν εκπλήξεις, αν και δεν τα θεωρώ πολύ σημαντικές κυκλοφορίες -πιο πολύ "fillers" είναι για τους υπόλοιπους μεγάλους τίτλους του PS4.

      Υπάρχουν βλέπω και τίτλοι που δεν διέρευσαν και κάτι μου λέει ότι μπορεί να είναι κάποια μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν. Γενικά φαίνεται πολύ δυνατή παρουσίαση και λίγο-πολύ το περιμέναμε, αφού η sony είναι πλέον σε θέση "ισχύος" με το Ps4 και μπορεί να κλείσει ευκολότερα αποκλειστικότητες.

    • Hernandez30
    • Αν αληθεύουν όλα τα αυτά η Sony θα αφήσει το στίγμα της σε αυτή την E3. Εννοείται οτι νικητές απο όλο αυτό εμείς οι καταναλωτες θα είμαστε!!!! Μπράβο ρε Sony δείξε οτί σέβεσαι τους gamers και την ιστορία σου και ο κόσμος σίγουρα θα σε στηρίξει. Νομίζω ότι έχει βγάλει πλώρη για επιτυχιες ισάξιες της εποχής PS2

    • majorfox
    • Τι θα δωσει πονο και ο David Cage ?

      ΥΓ : Φήμες λενε οτι κάποιοι εχουν λουστεί με κρυο ιδρώτα...

    • Altair
    • Αν όντως τα δείξουν όλα αυτά,τότε προβλέπεται πολύς πόνος.Ειδικά στο σήκουελ του The Last of Us,Project Beast,The last Guardian,Uncharted 4,God of War 4.Επίσης ανυπομονώ να δω το rpg της Guerilla,γιατί οκ καλή χρυσή,αλλά φτάνει με τα ΚΖ.

    • majorfox
    • Επισης υπαρχει πιθανοτητα ο Kojima να κανει αποκλειστικο τιτλο του PS4 το MGS5....

    • diver_gr
    • Αρκετά πιθανά φαίνονται σχεδόν όλα τα παραπάνω αν και τα Uncharted , GT6 , GoW 4 και GTA V είναι αναμενόμενα .

      Πάντως δεν νομίζω να είναι leak από άτομο της Sony, περισσότερο για εικασίες μου κάνει πάνω στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό .Δεν αναφέρει τίποτα για το PS Vita καμιά παρουσίαση game , περίεργο μου φαίνεται μιας και δεν πιστεύω ότι η Sony θα το αφήσει εκτός . Δύσκολο βλέπω και Teaser του The last of us 2 . Δεν πιστεύω να θελήσουν να κλέψουν το momentum από Uncharted 4 και The Order .

    • iankysyrath
    • μπομπα η παρουσιαση!h sony εχει μαζεψει πραμα και θαμα απο exclusives..οποτε με το που δωσουν ημερομηνια κυκλοφοριας για last guardian εχει παει για αγορα η κονσολα

    • Geovra
    • Νομιζω οτι παλι θα ειμαστε με τις "πετσετες" στο χερι. Αν και περιμενω και ανακοινωσεις για την κονσολα (για firmware) ωστε να αναδειξει και τα multimedia χαρακτηριστικα που δεν εχει ακομα η μαλλον αυτα που με ενδιαφερουν (sharing κλπ κλπ παγερα αδιαφορα)....
      Οσο για τα games....γιατι ελπιζω να δω κατι "in a galaxy far far away"......?

    • Scott_Pilgrim
    • Αν ισχύουν όλα αυτά μιλάμε για ητν καλύτερη παρουσίαση εδώ και χρόνια ΑΛΛΑ καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι!!!

    • Mithrantir
    • Αν ισχύσουν οι φήμες θα κάνει πολύ ηχηρή παρουσίαση.Θα θέλει πολύ μεγάλες εκπλήξεις από πλευράς Microsoft για να κερδίσει τις εντυπώσεις,πράγμα που φαντάζει δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα.

    • mousou12
    • και τι δεν θα εδινα να ειμαι εκει μονο και μονο να δω uncharted...το περιμενω σαν τρελος...η ιστορια σιγουρα θα ειναι δυνατη naughty dog ειναι αυτη δεν περιμενεις κατι λιγοτερο..επειδη παντως η sony εχει μοιρασει αρκετο πονο φετος πιστευω οτι θα γινει πανικος... παυλος και δημητρης και sony ...αυτα ειναι!!!
      η συνεντευξη της microsoft ειναι πριν η μετα της sony?

    • Kimi Raikkonen
    • Pain απλά. Φέρτε πίσω και το αξιολάτρευτο μαρσιποφόρο έτσι όπως ακριβώς το αγαπήσαμε. @The White Prince και εγώ εκεί επικεντρώθηκα ;)

    • Amiga500
    • Παιδια δυστυχως τα δικαιωματα του Crash Bandicoot τα εχει η Activision......

      Πιο σιγουρο ειναι να τον δουμε μαζι με τα "σκυλια" και τα "ψαρια" του Call of Duty......παρα σε νεο δικο του παιχνιδι... :P:P

      Μακαρι βεβαια να γινοταν να τα ξανα παρει πισω η Sony και να ξανα γυρισει στην μαμα Naughty Dog........εχει λειψει πολυ......

    • gamer
    • Το VITA παλι τιποτα? Ουτε παιχνιδια, ουτε θεση στην press conference? ΤΙΠΟΤΑ? Ξερει κανεις?
      Μηπως εχουμε καμια δυναμικη παρουσια στην Gamescom? TGS? ή ουτε εκει? και ετσι δεν αναφερεται καθολου στην Ε3?

      Παυλο, τι λενε οι πηγες σου?

    • GamingFun
    • Το "The Last Guardian" να βγει στο PS4 το βρίσκω άδικο. Και όσοι περίμεναν το τίτλο στο PS3 τι θα κάνουν; Μειώσεις τιμών που θα 'εχουμε; Στο PS4; Μακάρι για να γίνει ακόμη πιο προσιτό από ότι είναι τώρα.

    • periklis
    • αντε να δουμε!!!
      πρεπει να βασιστει επιτέλους η sony στα παιχνίδια σταθμούς της πορείας της, εκεινα τα οποία την ανέδειξαν και την εφτασαν εκει που ειναι σημερα...με νεα next gen γραφικά και δυναμικο gameplay που θα κανουν τη διαφορα!
      αντε γιατι ως τωρα δεν σε κάνουν να νιωθεις οτι αξίζει να δώσεις 500 ευρώ.........
      επαιζα σημερα σε ενα καταστημα που βρέθηκα, fifa14 και δε λεω, ομορφα ζωντανα γραφικα, με λεπτομερεια και συμπαγή αλλα....ως εκει....τπτ το τρομερό η ανώτερο κατά πολυ απο του ps3 τις δυνατότητες...

    • Naked Snake
    • Είναι αδιαμφισβήτητα και πάλι "διαβασμένη" η Sony.Πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις,φέτος χτίζει με ουσιαστικό τρόπο πάνω σε αυτές.Είναι εντυπωσιακό το tactical game που παίζει εδώ και αισίως 2,5 χρόνια,και δείχνει πιο ζωντανή και πιο δραστήρια απο την MS απο την οποία όμως θα πω σε αυτο το σημείο ότι περιμένω επίσης μια πολύ δυνατή PC η οποία άλλωστε αποτελεί ως επιλογή και μονόδρομος πλέον.Αναμένουμε.

    • Volga
    • Τώρα εξηγείται γιατί η παρουσίαση της E3 θα είναι βράδυ για την Ελλάδα... γιατί θα είναι σκληρή τσόντα τελικά... :D

    • alex4444
    • To εχουν τερματισει στη Σονυ! Τα μισα να ισχυουν, μαλλον παμε για την κονσολα της 20ετιας. Τρομερα νεα!

*