Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εθελούσια έξοδος για 300 υπαλλήλους της SEGA

Η SEGA προσέφερε σε 300 υπαλλήλους της εθελούσια έξοδο, καθώς γίνονται περικοπές και αναδιαρθρώσεις στην εταιρία. Συγκεκριμένα, 120 από αυτούς είναι υπάλληλοι της SEGA of America, ενώ τα κεντρικά γραφεία θα μεταφερθούν από το San Francisco στην Νότια Καλιφόρνια. Οι περικοπές αυτές οφείλονται στην αλλαγή προσανατολισμού της εταιρίας, μιας και πλέον εστιάζει στο mobile gaming και σε online τίτλους για το PC και θα ξεκινήσουν από αυτόν τον μήνα μέχρι και τις αρχές καλοκαιριού όποτε και θα αποκαλυφθεί ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων που θα επηρεαστούν από τις αλλαγές αυτές.

Τέλος, η SEGA επισήμανε πως οι επερχόμενες κυκλοφορίες της δεν θα επηρεαστούν, ενώ η SEGA of Europe θα υποστεί περιορισμένες μειώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*