Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφάνιση και άμεση χρηματοδότηση για το Dark Souls Board Game

Η αγάπη του κοινού για τα Dark Souls games είναι λίγο πολύ δεδομένη και το αντίστοιχο board game δεν θα μπορούσε να τους αφήσει ήρεμους. Το Dark Souls - The Board Game εμφανίστηκε χθες στο Kickstarter με τις ευλογίες της Bandai Namco Entertainment, με την υλοποίηση να αναλαμβάνει η Steamforged Games. Ο αρχικός στόχος των 50,000 λιρών “ολοκληρώθηκε” κυριολεκτικά μέσα σε μερικά λεπτά, με το ποσό που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί να αγγίζει τις 438,000 λίρες. Αυτό σημαίνει πως το Dark Souls - The Board Game θα μπορέσει τελικά να γίνει πραγματικότητα, δείχνοντας πως έχει αρκετές επιρροές από τη σειρά Souls, αν και μάλλον γλυκολοιτά λίγο παραπάνω το Dark Souls III. Για την ώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα stretch goals αλλά σίγουρα θα ξεκλειδώσουν διάφορες επιπλέον επιλογές μέσα στις 26 ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης. Όπως και να έχει αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε, θα πρέπει να διαθέτετε κάτι παραπάνω από 80 λίρες. Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video πως θα παλεύουν οι (έως και τέσσερις) παίκτες με τα bosses και να μετρήστε πόσο δύσκολο σας φαίνεται.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Yioryos
    • 75-80 λιρες εχουν το πακετο και 200 λιρες ενα πακετο για καταστηματα. Το προβλημα ειναι οτι θελουν αλλες 50 λιρες για αποστολη σε Ελλαδα. Συνολικα βγαινει πανω απο 150€ το ολο πακετο...

    • faido
    • Παίδες, ειδα το βίντεο και ξύπνησαν hero Quest αναμνήσεις και τα σχετικά. Μπορείτε να προτείνετε αντίστοιχα επιτραπέζια ?

*