Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά τα πρώτα δείγματα γραφής των games για το PlayStation 5, σύμφωνα με devs και insiders

*
Μετά την επίσημη αποκάλυψη των πρώτων στοιχείων για το PlayStation 5 από την Sony Interactive Entertainment, διάφορες φήμες και διαρροές έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Άλλες φορές προέρχονται από developers που έχουν στην κατοχή τους devkits της νέας κονσόλας και μας δίνουν μια πρώτη εικόνα του τι θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες φορές από χρήστες που ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφορίες εκ των έσω, με κάποιες από αυτές να βγαίνουν αληθινές και άλλες ψεύτικες. Η σημερινή είδηση αφορά μια φήμη, που προέκυψε από τον χρήστη Kleegamefan, ο οποίος ισχυρίζεται πως είδε ένα demo για ένα από τα παιχνίδια που πρόκειται να έρθουν στο PlayStation 5 και ήταν σε early phase.



Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kleegamefan, οπτικά το demo ήταν ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει δει αυτή τη στιγμή και είναι δύσκολο να περιγράψει με λόγια την ποιότητα των γραφικών αλλά και των physics που είδε. Σύμφωνα με την περιγραφή του, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα στον οπτικό τομέα ήταν ο τρόπος με τον οποίο η μηχανή γραφικών αποδίδει τις σκιές. Συγκεκριμένα, κάθε αντικείμενο στο χώρο είχε την δική του σκιά, η οποία μάλιστα ακολουθούσε και τις κινήσεις των αντικειμένων αυτών, είτε ήταν φύλα δέντρων ή θάμνοι. Ο Kleegamefan τόνισε πως το demo που είδε δεν ήταν ολοκληρωμένο και πως έχει ακόμα δρόμο για να γίνει ολοκληρωμένο προϊόν.

Για τους λάτρεις των fps και της ανάλυσης, το παιχνίδι έτρεχε στα 25 με 30 fps και η ανάλυση ήταν στα 2160p, με δεδομένο ότι μιλάμε για game, στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του αυτά τα νούμερα ίσως βελτιωθούν. Προφανώς όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν επίσημες πληροφορίες και είναι για την ώρα φήμες και ισχυρισμοί άγνωστης προέλευσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*