Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό το νέο trailer του Need for Speed: Edge

Η συνεργασία μεταξύ της κορεάτικης Nexon και της ΕΑ είναι γνωστή εδώ και καιρό, ενώ το αποτελέσμα αυτής είναι το Need for Speed: Edge. Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PC, ενώ με τη βοήθεια της γνωστής μηχανής γραφικών, FrostBite, ο οπτικός τομέας δείχνει εντυπωσιακός. Το νέο trailer του τίτλου, που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, επικεντρώνεται στα γρήγορα, πολυτελή αυτοκίνητα και στην ποικιλία των διαδρομών που πρόκειται να έχει ο τίτλος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το Need for Speed: Edge θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • madapostolis
    • ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ αθλιο το τελευταιο που το ειχα αγορασει για το Xbox One την Premium εκδοση κιολας (θυμαμαι σχεδον 100 ευρω πρεπει να εκανε), που ΠΟΤΕ ξανα.
      Οποιος εχει αγορασει το Forza Horizon 3 (windows 10 PC ειτε Xbox One) εκει θα παθει πλακα ποσο φανταστικο ειναι. Οχι αυτη την βλακεια που λεγεται need for speed. Απ οτι καταλαβα το εχουν καταστρεψει τον τιτλο αυτο εδω και χρονια μαλλον.

*