Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη “πρώτη” για τη Sony Interactive Entertainment

Όσο παράταιρο και αν φαίνεται σε εμάς, η 1η Απριλίου είναι η ημέρα όπου οι ιαπωνικές επιχειρήσεις “ξεκινούν” το οικονομικό τους έτος. Με αυτό ως αφορμή η ένωση των Sony Computer Entertainment και Sony Network Entertainment είναι πλέον επίσημη και η ένωσή τους γεννά τη Sony Interactive Entertainment. Πιο συγκεκριμένα κάθε τομέας υπέστη τις παρακάτω “ονομαστικές” αλλαγές:

- Η Sony Computer Entertainment Inc. είναι πλέον Sony Interactive Entertainment Inc. Ο Andrew House εκτελεί χρέη προέδρου.

- Η Sony Computer Entertainment America, LLC. μετονομάζεται σε Sony Interactive Entertainment America, LLC. Πρόεδρος είναι ο Shawn Layden.

- Η Sony Computer Entertainment Europe, Ltd. αλλάζει σε Sony Interactive Entertainment Europe, Ltd. Πρόεδρος είναι ο Jim Ryan.

- Η Sony Computer Entertainment Japan Asia μετονομάζεται σε Sony Interactive Entertainment Japan Asia. Ο Atsushi Morita εκτελεί χρέη προέδρου.

Τέλος, το επίσημο site μετονομάζεται σε sie.com.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*